Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan viselkedjek hogy a nö...

Hogyan viselkedjek hogy a nö barátaim ne higyjék hogy szerelmes vagyok beléjük?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanaz történik. Legutóbb egy munkahelyi kapcsolatból jött barátság ment tönkre. Én hoztam össze ráadásul a pasijával. Ennek ellenére a semmiböl elhívott egy komoly elbeszélgetésre ahol közölte, hogy észrevette a jeleket és mások is figyelmeztették (a barátnöi), hogy én szerelmes vagyok belé és a pillanatra várok ami soha nem fog eljönni. Elmondtam hogy mekkora hülyeség ez, hagyjuk egymást békén. Sajnos a munkahelyi kapcsolat megmaradt, de magánügyben többet nem beszéltem vele, letiltottam mindenhonnan. Majd a semmiböl munka után megjelent a pasija és elkezdett nekem pattogni, hogy én a szerelmemmel üldözöm a nöjét és szálljak le róla! Sajnos, ami a legjobban fáj, a csaj is nekem ugrott, azt mondta, hogy nézzek bele egy tükörbe, ilyen ronda pasival soha nem égetné magát, még barátkozni is necces volt, csak megsajnált. Kinevettem mire elkezdett mindenki elött durvább dolgokat is mondani, hogy minden nö elhányja magát ha a közelembe jön és x meg y munkatársnö elöre retteg ha munka miatt meg kell közelíteni engem mert rosszul lesznek, az étvágyuk is elmegy. A két csaj mindezt végighallgatta csendben! Sokszor volt már hasonló, de ilyen durva még nem! Soha nem vagyok szerelmes senkibe! Nem közeledem, nem irogatok, nem szidom a többi pasit, söt! Nem szervezek programot kettesben, nem teszek szivességeket. Söt gyakran beszélek róla, hogy segíthetnének nekem, hogy találjak egy csajt végre magamnak. Ennek ellenére ez van.

Mit kéne tennem hogy ne járjak így?

Ne barátkozzak nökkel? Pedig sajnos velük jobban kijövök, férfitársaságokban általában kiutálnak, leráznak

Hogyan kezeljem azt a két munkatársnöt akik elhányják magukat tölem a hátam mögött?

2021. márc. 25. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Hát, szerintem annak ellenére Ő járt jobban Nélküled, hogy ő mondott csúnya dolgokat, valószínűleg indulatból csak bántani akart...

De ettől függetlenül, félrehív, elmondja hogy úgy látja, romantikus érzéseket táplálsz iránta és a KÜLVILÁG IS ÍGY LÁTJA, és még te tiltod le meg megszakítod vele a barátságot? Ez így milyen barátság? Ez nem barátság, a barátaival az ember meg tudja beszélni a konfliktusokat, nem pedig elmenekül. Nem gondolod, hogy higgadtan el kellett volna mondanod neki, hogy részedről semmi ilyenről szó sincs, és legyen kedves mondja el, hogy miből látszik ez, mert már nem először mondják ezt, de egyszerűen nem tudod, hogy mi miatt lehet ez.

2021. márc. 25. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó ötlet, hogy találj valakit magadnak,de olyat válassz,akit nem ismersz.

Ne félj nyitni az ismeretlen felé mert így csak még több baráti kapcsolatod bánja majd és tönkremész.

2021. márc. 25. 15:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezeket mondtam neki. De nem hitte el! Csak bizonygatta, hogy ha mindenki látja, akkor az az igazság. Hiába tagadom.
2021. márc. 25. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Jó nagy hülye p...k lehetnek a munkatársaid, én munkahelyen nyomultam egy csajra aki bejött, de egyáltalán nem csinált ilyeneket,pedig barátja is volt..annyit mondott, hogy inkább ne csináljam, mert nagyon féltékeny a barátja.
2021. márc. 25. 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tiltással meg ezekkel éphogy megerősitetted a tévképzetét.
2021. márc. 25. 15:32
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Tarts tőlük távolságot. Amúgy tudod mi jutott eszembe? Mi van, ha amikor azt mondod nekik, hogy segithetnenek egy csajt találni neked, akkor ők azt hiszik, hogy ezzel rájuk célzol? Vagy hogy azt várod, hogy ők felajanljak magukat erre a segítseg kérésre. Az nem lehet???
2021. márc. 25. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is jobban elvagyok lányokkal mint a fiúkkal de mégse barátkozom velük.

Ha munka ügyben van valami megbeszéljük meg együtt dolgozunk ha kell de a barátkozást hagyd. Kétlem, hogy amúgy is szeretnél velük akár beszélgetni is ezek után. Szarj a fejükre, kicsit többet képzelnek magukról mint amik valójában.

2021. márc. 25. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt két dolog lehetséges:

- ha már kerültél hasonló helyzetbe régebben akkor annak ellenére hogy tudatában lennél, valamilyen gesztusokat teszel

- a nők unatkoznak, a munka nem köti le őket, megy a pletyizés meg a rosszindulat

Én e két lehetőséget tudom elképzelni.

Az is fura, hogy miután letiltottad mindenhonnan, mégis elővesznek és ráadásul mások előtt stb.

Az is lehet, hogy alakult valamilyen pletyis csoport, akik azzal vannak elfoglalva ingerszegény környezet generálta unalmukban: "mikor kire szálljanak rá", "mikor kiről mit találjanak ki".

2021. márc. 25. 15:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A nőre aki ezt csinálta, ezután rá se nézz egyetlen pillanatra se, soha, valamint a többi csajt, akiket belekevert (másik két női munkatársról írtál) és csendben hallgatták végig a vitát, rájuk se. Munkán kívül ne szólj hozzájuk, munkával kapcsolatban pedig tőmondatokban, lényegre szorítkozva.
2021. márc. 25. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy valószínűleg iszonyatosan hülye nőkkel vagy körülvéve. Ennyi. Nők között is sok idióta van, sajnálom, nem lehet ezzel mit kezdeni.
2021. márc. 25. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!