Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan viselkedjek hogy a nö...

Hogyan viselkedjek hogy a nö barátaim ne higyjék hogy szerelmes vagyok beléjük?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanaz történik. Legutóbb egy munkahelyi kapcsolatból jött barátság ment tönkre. Én hoztam össze ráadásul a pasijával. Ennek ellenére a semmiböl elhívott egy komoly elbeszélgetésre ahol közölte, hogy észrevette a jeleket és mások is figyelmeztették (a barátnöi), hogy én szerelmes vagyok belé és a pillanatra várok ami soha nem fog eljönni. Elmondtam hogy mekkora hülyeség ez, hagyjuk egymást békén. Sajnos a munkahelyi kapcsolat megmaradt, de magánügyben többet nem beszéltem vele, letiltottam mindenhonnan. Majd a semmiböl munka után megjelent a pasija és elkezdett nekem pattogni, hogy én a szerelmemmel üldözöm a nöjét és szálljak le róla! Sajnos, ami a legjobban fáj, a csaj is nekem ugrott, azt mondta, hogy nézzek bele egy tükörbe, ilyen ronda pasival soha nem égetné magát, még barátkozni is necces volt, csak megsajnált. Kinevettem mire elkezdett mindenki elött durvább dolgokat is mondani, hogy minden nö elhányja magát ha a közelembe jön és x meg y munkatársnö elöre retteg ha munka miatt meg kell közelíteni engem mert rosszul lesznek, az étvágyuk is elmegy. A két csaj mindezt végighallgatta csendben! Sokszor volt már hasonló, de ilyen durva még nem! Soha nem vagyok szerelmes senkibe! Nem közeledem, nem irogatok, nem szidom a többi pasit, söt! Nem szervezek programot kettesben, nem teszek szivességeket. Söt gyakran beszélek róla, hogy segíthetnének nekem, hogy találjak egy csajt végre magamnak. Ennek ellenére ez van.

Mit kéne tennem hogy ne járjak így?

Ne barátkozzak nökkel? Pedig sajnos velük jobban kijövök, férfitársaságokban általában kiutálnak, leráznak

Hogyan kezeljem azt a két munkatársnöt akik elhányják magukat tölem a hátam mögött?

2021. márc. 25. 15:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

Én is nőkent mondom hogy ezek butábbak a seggemnél.

Amúgy én akkor érzem, hogy barátkent tekint rám egy férfi amikor elmeseli milyen csajok tetszenek neki, de ezeknek mindegy, mert rosszindulatú pletykás idióták és azert kombinalnak mert unalmas az eletük.

En munkahelyet váltanek mert ekkora hülyeséget nem bírok.

2021. jún. 13. 10:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Azóta nem törödök velük! Mással is csinálják amúgy. Most megy a pletyka hogy az egyik nös, kisgyerekes fönök kikezdett az egyikükkel. Nem szoktam pletykálni de elmondtam a srácnak a dolgot. Annyi volt a büne, hogy szakadó esöben felajánlotta a csajnak hogy elviszi haza! Mást nem tett. Azt mondja, hogy az esernyö nélküli kolléganö mellett el kellett volna húznia? Vagy direkt pocsolyába hajtani mellette? Bolondok! Unatkoznak szegények, kevés a munka.
2021. jún. 13. 19:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!