A barátság extrákkal kapcsolatot nálatok a nő vagy a férfi kezdeményezte? Kinel meddig tartott? Ha vége lett miert lett vége?
#10 es ez jó felvetés, olykor enis elgondolkodom ezen.
Egyebkent valahol azt gondolom h.kinek ki mi köze? Ha ti baratkent ezt megbeszeltetek es igy tartjatok jónak..kit erdekel ha más mit gondol?
Az viszont erdekel h.a baratsag extra része ...mi van ha a fiú egyszercsak azt mondja nem akarja tovabb a szexet.De a baratsag azert marad..ti ilyen esetben is tudtok ugy nézni rá v.bepróbalkoztok a hízelgéssel😊
Én nemrég jöttem ki ilyen helyzetből és őszintén, senkinek sem ajánlom.. az esetek 90%-ban sérülni fog az egyik fél.
Az én sztorim a következő: A srácnak akivel megismerkedtem volt barátnője, de nyitott kapcsolatban éltek. Felajánlotta,hogy mi is találkozhatnánk és lehetne köztünk akár szex is. Először egyből nemet mondtam neki, majd rengeteget beszélgettünk, szoros barátság alakult ki, végül belementem a találkozóba. Néhányszor össze is futottunk, csóknál és tapizásnál több viszont nem történt. Időben léptem, és közöltem vele, hogy nekem ez érzelmek nélkül nem megy, már kezdtem kicsit belezúgni, sokat gondoltam rá. Jobbnak láttam ha még időben befejezzük a kettőnk "dolgát". Pár hónapig tartott az egész. Tudtam hogy semmi esély arra hogy valaha egy part alkossunk, mivel még barátnője is volt, ám én mégis nagyon kedveltem őt, ezért tartott egy darabig ez a kis játék. Azóta beszélünk néha, a barátnőjével még mindig együtt van nyitott kapcsolatban. Egyszóval szerintem nem éri meg egy ilyen kapcsolat olyan embernek aki könnyen kötődik a másikhoz (a legtöbben ilyenek)
#12 köszönöm, a sztoridat, ezek szerint neked a baratság fontosabb! És ott a fiú kezdemenyezett.. Akiről én beszélek, nem akarok vele 1 párt alkotni.
Szexuálisan vonzódom hozzá, de nem akarok tőle kapcsolatot☺️😊izgat milyen lehet vele a szex már egy ideje..és jóbarátok vagyunk.
Akkor arra kernék valaszt volt aki írt ilyetis h.mar nincsen szex köztük de barátok maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!