Hogyan kezdeményezzek? Mit mondjak neki?
Van egy lány akivel benne vagyunk egy csoportban facebookon, és néha kirak vicces, vagy olyan posztokat, amiknek át tudom érezni a helyzetét.
Szívesen összebarátkoznék vele, mivel nem sok lány barátom van, de nem tudom mit írjak neki.
Nővérem szerint azzal az indokkal gáz lenne írni neki, hogy “szimpatikus vagy és tetszenek a posztjaid”
Szerintetek?
Nem vagyok valami jó a beszélgetés kezdeményezésben, de mégis szimpatikus és aranyos csajnak tűnik.
18/L
Nyugodtan írj neki. Mit veszíthetsz? :) Ha nem ír vissza, ugyanott vagy, mint most. Ha viszont visszaír, lehet akár egy barátság kezdete is. :)
Én egyszer, még 17 éves koromban ráírtam így egy lányra, mert láttam, hogy ugyanaz a hobbija, mint nekem, és a "való életből" senkit nem ismertem, akivel erről a hobbiról tudtam volna beszélgetni.
Írtam neki, hogy "Szia, bocsi, hogy ismeretlenül zavarlak, de a profilod alapján nagyon szimpatikus vagy, és látom hogy van egy közös hobbink. Nem igazán ismerek másokat ezzel a hobbival, ezért arra gondoltam, beszélgethetnénk, ha neked is van kedved." Vagy valami hasonló volt a szöveg.
Végül 8 éves barátság lett belőle, sok személyes találkozóval... :)
Ez motiválni fog, összeszedem magam és írok neki, hátha kialakul egy barátság, ha nem akkor meg nem vesztettem semmit.😁
Köszönöm a válaszod!☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!