Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Mit mondjak...

Mit csináljak? Mit mondjak neki? Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Van egy srác , akit nagyob birok, de ő engemcsak barátkènt. És nekem tetszik, de h neki én nem, akkor nekem az is elég hogy csak barátok legyünk. Fontos nekem, és jóban vagyunk, de csak neten szoktunk beszélni (de amugy szoktunk talalkozni edzeseken, meccseken). Ő nem akar találkozni mert fél hogy ha előben beszélnénk akkor valamelyikőnk többet érezne és ő nem akar most baratnőt. Mindenki azzal nyaggat hogy miért nem beszélek vele akár csak pár percet edzésen vagy meccsen. Most elhatároztam hogy bebizonyítom neki hogy csak barát és hogy nem éreznék többet ha élőben beszélnenk. Szóval hogy szrdán lesz edzésem és neki is, egy helyen. De most mindaketten levagyunk sérűlve, és ugyan az a bajunk mind a kettonknek, de mind a ketten megyünk edzésre attol. És gondoltam akkor lenne lehetőségem beszélni vele csak ugy. De nem tudom hogyan csináljam!?? Mit csináljak hogy tényleg elhiggye hogy csak barát? Hogyan kezdjem el? Es mit mondjak? Tanacsot kerek! :)

2015. febr. 15. 17:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne!!!:)
2015. febr. 17. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard, hogy elhiggye. Csinálj mindent úgy, mint eddig, aztán majd rájön magától is.
2015. febr. 17. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Okes. De mivan ha rájön hogy egy kicsit tobb mint barat? Es megint tavolodik majd...
2015. febr. 17. 21:41
 4/4 anonim válasza:
Csak add önmagad, és nem lesz gond!
2019. aug. 4. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!