Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Hogyan kezdeményezzek egy beszélgetést vele?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy nálam egy évvel idősebb lány.Én 18 ő 19. Nagyon tetszik nekem.Szép,aranyos,kedves.Nem úgy gondolok rá mint valami futó kaland.Mikkor az első nap megláttam már akkor alig bírtam levenni róla a szemem.Ha dolgozok akkor csak rá tudok gondolni.Mikkor elmegy mellettem szinte érzem,hogy a szívemből magával visz egy darabot.Oda mennék én hozzá,hogy beszélgessünk,de nem merek és nem is tudom,hogy miről tudnék vele beszélgetni.Valami ötlet?

2012. szept. 14. 20:14
 1/6 TOMAtm ***** válasza:
először kérdezd meg a többieket akik ismerhetik h kinek volt már meg.ha sokan jelentkeznek jó esélyed van.ha senki akkor felteheted a kövi kérdést:van valakije? aztán ha többet tudsz róla már ismerkedhetsz,mert most még csak a dákód vezet pajti,ha még két szót nem váltottál vele.
2012. szept. 14. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Neeem.

Kivételesen nem a tököm vezet hanem a szívem.

Le se tudom róla venni a szemem.Ha rám néz akkor a torkomban kezd el verni a szívem.

2012. szept. 14. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
egyszerűen csak kezdeményezz vele beszélgetést :)
2012. szept. 16. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Küld feléd esetleg valamilyen jelet, abból tudni lehetne, hogy bejössz-e neki. Próbálj beszélgetni vele valami egyszerű témáról....
2012. szept. 16. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
am végső esetben elmondhatod neki azt amit ide leírtál :)
2012. szept. 16. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Oda mennék én,de félek attól,hogy lekoptat.

Meg nem tudom,hogy mit mondjak neki.

Szívem szerinte oda mennék és átkarolnám és el se engedném.

De még csak hozzá szólni se merek.A munkateljesítményemen is meglátszik az ha ő is egy műszakban van velem.

2012. szept. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!