Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lebuktunk haverommal a füvezés...

Lebuktunk haverommal a füvezéssel?

Figyelt kérdés
Az van hogy 1 hónapja füvezünk és múlthéten lebuktunk mert édesanyám meglátta az üzeneteket. Nem tudom hogy lett e belőle rendőrségi ügy mert haverom adta el nekem de ő is vette valakitől. Azt mondták faterék hogy jövőhéten menned kell a rendőrségre fiam. De még mindig nem mentem. Tegnap előtt azt mondták vizelettesztre kell mennem holnap. Nem kellett. Szerintetek megakarnak ijeszteni? Szerintem ha rendőrségi ügy lett volna belőle már rég bekellene járnom kihallgatásra. Szerintetek? Eléggé hiányzik haverom is meg az anyag is. :(
2021. márc. 14. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon kell az a drog amúgy 🙃

Gondolom már valamennyire függő is vagy. Szerintem ilyen esetben nem lenne baj ha rendőrhöz kéne menned. Nem ártana ha leszoktatnának mielőtt késő lesz..

2021. márc. 15. 00:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11

Ja, mert a fű hatalmas függőséget okoz. :D

2021. márc. 15. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

Na most képzeld el:D

Pont úgy mint a cigi vagy az alkohol.

Dúrva mi?:D

2021. márc. 15. 01:11
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
az alkohollal és a nikotinnal ellentétben a kannabisz nem alakít ki fizikai függőséget
2021. márc. 15. 01:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Annyira nem függtem rá.. Csak azóta minden nap rá gondolok.
2021. márc. 15. 02:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

13

Valóban? Ezek közül te melyiket használod? Van egy olyan érzésem, hogy egyiket sem, csak egy fotelhuszár vagy nulla intelligenciával. Én napi másfél doboz cigit szívok kb. 8 éve, illetve 3 éve füvet. Utóbbiból 5. napja nem szívtam semmit, az elvonási tünetem: enyhébb rémálmok. Viszont bele sem merek gondolni abba, hogy mi lesz, ha elfogy a cigarettám. Egy óra cigi nélkül és olyan agresszív és feszült leszek, hogy azt más is megbánja. Az alkoholról ne is beszéljünk: az az egyetlen drog, amibe bele lehet halni (delirium tremens). Jó lenne, ha picit kutatnánk a témában, mielőtt baromságokat osztunk meg a neten.

Ettől függetlenül a kérdezőnek azt ajánlom, hogy ne fogyasszon füvet, legfeljebb heti gyakorisággal, de inkább havi. Attól, hogy nincsenek kemény elvonási tüneteket, még vannak negatív hatásai a fejlődő szervezetre. A kognitív funkcióink pedg a legfontosabbak mind közül, ezt pedig csökkenti a THC.

2021. márc. 15. 12:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Olvass utána. A rendőrök magasról leszarják ezt. Akkor is ha szívod miközben beléjük botlasz. Egy üzenetből nem lehetne semmi.

Meg ez fű..., nem valami drog...

2021. márc. 15. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindenki csak egy kis fűvel kezdi aztán ha azt megunja jönnek a keményebb cuccok

2021. márc. 15. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!