Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lebuktunk haverommal a füvezés...

Lebuktunk haverommal a füvezéssel?

Figyelt kérdés
Az van hogy 1 hónapja füvezünk és múlthéten lebuktunk mert édesanyám meglátta az üzeneteket. Nem tudom hogy lett e belőle rendőrségi ügy mert haverom adta el nekem de ő is vette valakitől. Azt mondták faterék hogy jövőhéten menned kell a rendőrségre fiam. De még mindig nem mentem. Tegnap előtt azt mondták vizelettesztre kell mennem holnap. Nem kellett. Szerintetek megakarnak ijeszteni? Szerintem ha rendőrségi ügy lett volna belőle már rég bekellene járnom kihallgatásra. Szerintetek? Eléggé hiányzik haverom is meg az anyag is. :(
2021. márc. 14. 23:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak. Ettől függetlenül valószínűleg csak rád akartak ijeszteni. Gondolom, hogy alkohol miatt nem problémáznának.
2021. márc. 14. 23:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Azért elég rendesen kaptam.. Eltiltottak a telefontól 1 hétig és nem mehetek sehova.
2021. márc. 14. 23:42
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Ja, és máskor figyelj oda a kommunikációra! Nagyon fontos, hogy ilyeneket ne messengeren vitassatok meg. Léteznek (majdnem) biztonságos kommunikációs appok, erről illene tudni 21. századi fiatalként. A telefont pedig jelszóval kell levédetni.
2021. márc. 14. 23:42
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Én is beszoptam fiatalon, ne aggódj. Tanulj belőle és máskor légy okosabb!
2021. márc. 14. 23:43
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
ez kamu
2021. márc. 14. 23:43
 6/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? 3mas: Leültünk és azt mondták hogy oldjam fel a telefont a szemük előtt hiába volt rajta kód.
2021. márc. 14. 23:51
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy? Ilyenkor azt kell tenni, hogy egyszerűen nem oldod fel. Főleg, ha tudod, hogy olyan dolgokat talál benne, ami nem éppen legális. Ne légy hülye! Ha azt mondják a rendőrök, hogy valj be egy gyilkosságot, amit meg sem tettél, akkor bevallod? Nem, hanem kussolsz. Ezt tanuld meg. Sosem beszélsz semmiről. Hidd el, ezt egyszer megköszönöd majd a jövőben.
2021. márc. 14. 23:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Persze ezt elkerülhetted volna, ha megsemmisíted a beszélgetést. Használj Wickr Me alkalmazást, esetleg Telegramot, vagy akár Messengert is, csak állíts be önmegsemmisítést.
2021. márc. 14. 23:54
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen tudom most visszagondolva hülye voltam nagyon. De ha meg nem oldottam volna fel el sem tudom képzelni mekkora baj lett volna. Apám igy is néha idegbeteg.
2021. márc. 14. 23:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, jogod van a privát szférához akár virtuális formában is. 14 éves gondolom elmúltál (amúgy itt sem lehetnél).
2021. márc. 14. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!