Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerinted bunkóság elvárni...

Szerinted bunkóság elvárni valami ajándékot?

Figyelt kérdés

Albérletben vagyunk a barátommal, egyik barátnőm minden áron el akart jönni / találkozni velem (külföldön dolgozik a barátjával), mondtam eljöhetne a lakásba. Beállitottak üres kézzel, kicsit meglepődtem, nem az ajándék értéke a lényege, hanem a GESZTUS. Egy tábla csoki, egy kávé, tea bármi, gondolom családtagoknak hoztak sok kinti cuccot. Nem is várnám el, de ha én megyek ,,friss" lakásba akkor viszek akár egy üveg italt.

Mi az ő lakásukba nem voltunk külföldön, de voltunk a lánynál a családi házában kávén, akkor ha jól emlékszem nem vittünk semmit DE a lány is votl a mi családi házunkban, ahol megvendégeltük, süti, üdítő, kávé, chipsz... szóval ő se hozott semmit mikor először járt nálunk.

Nem akarok garasoskodni, de szerintem illő lett volna szerintem. Más ha jött hozzánk hozott egy apróság, ugyanúgy mi is. Pláne h barátnőm a csaj.

Szerintetek?

25N, ő is.

2021. márc. 3. 10:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
57%

Én se szoktam vinni semmit se.

Ha viszont hozzám jönnek akkor vendégül látom az illetőt.

2021. márc. 3. 15:03
 22/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem üres kézzel menni nem illik. Pont most volt itthon a tesóm, tényleg csak hivatalos ügyeket intézni ugrott haza Angliából, és bejött hozzánk is fél órára. Még így kutyafuttában is hozott egy doboz teát, nagyon jólesett.
2021. márc. 3. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!