Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tehetek szert igaz barátnő...

Hol tehetek szert igaz barátnőkre? (szintén egy lány)

Figyelt kérdés

Próbálok nyitni mások felé, de sosem alakultak ki igazán tartós barátságaim. Legfeljebb egy-egy jó beszélgetés, de sosem érzem azt, hogy bárki is kifejezetten barátként tekintene rám. Maximum ismerősként.

Egyébként azért is nehéz, mert eléggé introvertált vagyok. Kifejezetten félénk vagyok, ha más lányokkal beszélgetek (mármint ne értsétek félre). A többséggel ellentétben évente maximum kétszer járok egy-egy házibuliban, ugyanis nem rajongok a manapság rendezett kulturálatlan bulikért.

Olyan barátnő(ke)t keresnék, akik hasonló személyiség, mint én. Ami azt jelenti, hogy nem kifejezetten extrovertált, ezáltal nem csak még egy felszínes kapcsolatot a sok közül, hanem egy mélyebbet tudunk kialakítani egymással. El tudunk beszélgetni értelmes dolgokról is. Ugyanakkor jól érezzük magunkat egymással, akár egy-egy kulturált csajos este alkalmával bulizunk is.

Szerintetek hol tudnék összebarátkozni kicsit introvertált lányokkal? Hogy alakítsak ki tartós barátságot?

2021. febr. 16. 01:49
1 2
 11/15 Salilala ***** válasza:
Kezdj el új helyekre járni, ha étteremben eszel akkor egy másikba stb.kezdj el egy szakkört, ami esetleg érdekel de eddig nem probaltad ki (igy adott a beszédtéma is ha ott barátkozol esetleg). Járj új helyekre, mert a régieken a régi emberek lesznek, változások nem igen
2021. febr. 16. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem az általános iskolában volt 1 barátnőm, a gimiben szintén 1 és az első munkahelyemen szereztem 1 db barátnőt, valamint a 3. munkahelyemen szintén egyet. Ennyi barátnő bőven elég. Figyeld őket, hogy milyenek, ha valakivel a szokásosnál jobban el tudsz beszélgetni, ha nem pletykálkodik neked másokról, akkor lehet, rólad sem fog, ha nem rosszindulatú, és hasonló az érdeklődési körötök, akkor hívjad te el programokra.
2021. febr. 17. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
folytatás: persze ahhoz, hogy azt mondhassa az ember, hogy ő már egy barátnő, ahhoz évek kellenek.
2021. febr. 17. 11:26
 14/15 kerjoz ***** válasza:
mondhatni hasonló helyzetben vagyunk/voltunk ..25F ....olyan kozegben keres uj barátokat ami téged érdekell, pl sport, online játékok, videok stb, csak légy onmagad! ...sok sikert!
2021. febr. 17. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Na de milyen "szert" akarsz tenni rájuk? :)
2021. febr. 21. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!