Hol tehetek szert igaz barátnőkre? (szintén egy lány)
Próbálok nyitni mások felé, de sosem alakultak ki igazán tartós barátságaim. Legfeljebb egy-egy jó beszélgetés, de sosem érzem azt, hogy bárki is kifejezetten barátként tekintene rám. Maximum ismerősként.
Egyébként azért is nehéz, mert eléggé introvertált vagyok. Kifejezetten félénk vagyok, ha más lányokkal beszélgetek (mármint ne értsétek félre). A többséggel ellentétben évente maximum kétszer járok egy-egy házibuliban, ugyanis nem rajongok a manapság rendezett kulturálatlan bulikért.
Olyan barátnő(ke)t keresnék, akik hasonló személyiség, mint én. Ami azt jelenti, hogy nem kifejezetten extrovertált, ezáltal nem csak még egy felszínes kapcsolatot a sok közül, hanem egy mélyebbet tudunk kialakítani egymással. El tudunk beszélgetni értelmes dolgokról is. Ugyanakkor jól érezzük magunkat egymással, akár egy-egy kulturált csajos este alkalmával bulizunk is.
Szerintetek hol tudnék összebarátkozni kicsit introvertált lányokkal? Hogy alakítsak ki tartós barátságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!