Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy ne jöjjek ki ebből a...

Hogy ne jöjjek ki ebből a helyzetből szarul?

Figyelt kérdés

Egy haverom meg akarja ismerni egy barátnőmet, mert nagyon bejön neki, ezért megkért, hogy szervezzek le valami találkát, de én utálok ilyeneket csinálni. (Egyszer segítettem és én jöttem ki belőle szarul, ak megfogadtam, hogy soha többet)

Ha visszautasítottam volna, ak bunkónak érzetem volna magam, vagy nem is tudom..

Szóval, hogy ne jöjjek ki ebből szarul? És ha belevágok hogy csináljam? Szervezzek le nekik egy vakrandit? Az lenne a legoptimálisabb, ha tudnék bulit tartani és mindkettőt meghívnám, de ez most nem idetartozó okok miatt nem lehetséges.

2021. febr. 8. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondod nekik: itt van ő julcsi, itt van ő gabika, és otthagyod őket...

felnőtt emberek nem? megkéne oldani

2021. febr. 8. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A lanynak muszaj elmondanod, kirol van szo. Ha nem tetszik neki, nagyon rossz otlet haritani ra, hogy kosarat adjon.

Egyszer en voltam a lany, nem voltam semmibe beavatva, es nagyon duhos voltam, hogy ilyen helyzetbe hoztak.

2021. febr. 9. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!