Ha választanod kellene, mit választanál?
Figyelt kérdés
Csak egyet válaszhatnál... a többi megsemmisülne2021. febr. 4. 11:13
A kérdező szavazást indított:
Megbecsülésed
Karriered
Életed szerelme
Szülők, testvérek
Önbizalmad
Te válthatod meg a világot, te óvhatod meg a pusztulástól
53 szavazat
1/23 anonim válasza:
Emberek bármikor meghalhatnak. A világot már megpróbálták többször megváltani, látszik az eredmény, a pusztulás fizikai törvényszerűség, ezt megkísérelni megváltoztatni ostobaságra vall, az űrkutatás egyik célja ez, hogy amikor a Föld már kikerül a lakhatósági zónából, akkor is fennmaradjon az emberiség, máshol.
A karrierből viszont meg tudok élni, amíg élek, a karrier, a megbecsülés és az önbizalom összefügg, akkor is, ha mindenkinek nem lehet megfelelni. A legjobb embereket is utálja valaki.
2/23 anonim válasza:
Ezek közül a karier a legkevésbé csábítóbb.
Bárki lehet karrier nélkül boldog, de önbecsülés nélkül senki sem.
3/23 anonim válasza:
Egészséget. Ha az nincs, akkor az összes többit is bszhatod.
4/23 A kérdező kommentje:
Hű, életetek szerelme nem is olyan fontos? Mármint az, hogy valakivel éljetek??? Talán megtaláltam volna azokat, akikkel egyetértek, pont itt, a gyakorin?
2021. febr. 4. 11:29
5/23 anonim válasza:
A csaladtagjaim elobb-utobb meghalnak, a vilag megvaltasan kivul minden mulo dolog. Egyertelmu, hogy az utolso lehetoseg a nyero.
6/23 anonim válasza:
Kérdező, jelenleg is egyedülálló vagyok, nem érzem magányosnak magam, voltam szerelmes, a másik fél nem, vagy nem annyira. Szerelmek jönnek, mennek, már nem gondolom túl, ha valaki vonzó számomra. Én is meg fogok halni előbb-utóbb.
7/23 anonim válasza:
Hiányzik a "gyerek(ei)d" pont, látszik, hogy neked nincs.
8/23 anonim válasza:
Megbecsülés nélkül semmit nem ér az életem szerelmével való kapcsolat.
Tapasztalat. Életem legrosszabb fél éve volt.
9/23 anonim válasza:
Önbizalom. Ha van , akkor több dolgot is megkaphatok, ami még a felsorolásban szerepel.
10/23 anonim válasza:
Érdekes h az emberek a mártirkodás oltárán feláldozzák az összeset amit választani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!