Tudnátok írni vmi szép megható monológot, h visszakaphassam a haveromat?
Hát dehogynem, hát még diszkáóba is voltunk régebben. Meg mindketten társkeresőztünk az egy-egy csalódás után mindig egymást vígasztalgattuk. Még majdnem nyaralni is együtt mentünk egyszer, csak az nem jött össze. Mondjuk igaz, hogy én meg is akartam bszni, de az már részletkérdés. Tudjátok, csak úgy baráti alapon.
Szerintem ha elgondolkodsz őszintén,átlagosan a viselkedéseden ,talán az tud segíteni.
Itt többről lehet szó,amiért megharagudott rád , mint egyszeri esetről amit leírtál.
Amit levázoltál, az már szerintem feltette az i -re a pontot nála.
A "tudni illik mi illik, és mi nem illik" hiánya , meg "hiányzik a hülye feje" hozzáállás tényleg minden barátságot képes tönkre tenni.
Ha vissza szeretnéd kapni,valamint további barátságokat sem szeretnél tönkre tenni, magadon kell dolgoznod.
Egy intelligens embernek meg kell tanulnia hol vannak a kultúrált- valamint az erkölcsi viselkedés határai.
Tudni kell, hogy nem lehet a buszban csak úgy "megizélni" valakit ,hiszen nem az őserdőben élünk , aztán pedig ezzel kérkedni.
A sexuális trófeákkal hencegni ,pedig fölöttébb neveletlenség.
Ha te nem tisztelsz másokat, miért tisztelnének téged?
Viselkedj és beszélj úgy másokkal , ahogy szeretnéd hogy veled viselkedjenek. Képzeld bele magad azok helyébe ,akikről te így beszélsz. Tarts magad elé tükröt : te szeretnél annak a barátja lenni aki a tükörből visszanéz rád?
Ha elkezded ezt gyakorolni, hamarosan tapasztalni fogod magadon a változást.
Valószínűleg a barátaid is komolyabban fognak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!