Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudnátok írni vmi szép megható...

Tudnátok írni vmi szép megható monológot, h visszakaphassam a haveromat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 10:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves Juci!

Annyi sincs bennem, hogy személyesen írjak neked, ezért másokkal csináltatom. Tudom, hogy gyökér vagyok, de azért szánj meg.

Pista"

2021. febr. 4. 11:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Hát...ha ez tényleg igaz, én valahogy meg is értem, hogy lapátra tett az életéből egy ekkora büdös gyökeret, mint amilyen te vagy.

2021. febr. 4. 13:47
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gyökér, de a csajoknak tetszik ha egy pasi bunkó velük. Ő olyan mintha a nővérem lenne. Lehet csak rossz volt az időzítés. Így 40 fölött a változó korban amúgy is nagyon bolond minden csaj.

2021. febr. 4. 14:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gondolkodással pláne megérdemelnéd, hogy többet feléd se nézzen.
2021. febr. 4. 14:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok gyökér, de a csajoknak tetszik ha egy pasi bunkó velük."

Miféle szutyok bukszákhoz vagy szokva Bicska Maxi?

2021. febr. 4. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajoknak valóban tetszene a bunkó viselkedés, akkor nem tartanál itt.
2021. febr. 4. 14:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"de a csajoknak tetszik ha egy pasi bunkó velük"

te nem találkoztál még lányokkal, ebben biztos vagyok. A helyében én is ott hagytalak volna

2021. febr. 4. 15:20
 18/25 A kérdező kommentje:
Szóval ez amolyan magasan képzett diplomás, pedagőgős csaj. Hogy ne legyek sértő, de jópofa is maradjak, gondoltam h beleírom neki, hogy van egy csomó nőbarátom, de ők nem olyan intelligensek mint te, az meg tök jó, hogy te egy értelmi szinten vagy velem. Ezzel nem vagyok bunkó, és biztos válaszadásra készteti. Ha más nem azt, h nem vagynk egy értelmi szinten. Erre tudom azt mondani, h ezt tudom én is, csak neked akartam bókolni. Ezzel szerintem tök jó fej lennék. De most nem?
2021. febr. 4. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen üzeneten én csak szánalmamban röhögnék, majd tiltanálak.
2021. febr. 4. 18:46
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj Kérdező, Isten látja lelkemet nem akarlak bántani, de én innentől kezdve a 10 év barátságon csodálkozom.

És nem a te részedről!

2021. febr. 4. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!