Szép emberek, ti szerencsésnek érzitek magatokat azért mert szépek vagytok?
Szerintetek ugyanolyan boldog és jó életetek lenne ha tegyük fel rondák lennétek? Ugyanúgy meg lennének elégedve magatokkal?
Élképzeltétek már magatokat egy ronda ember helyébe, hogy mit tennétek ha ők lennétek?
Nem vagyok szép annyira, de nem lennék ott ahol, ha csúnyább lennék..
Felkelni, élni sem lenne kedvem (már ha csúnyábbként is ugyanezzel a jó lelki és mentális állapottal lennék megáldva)
Viszont úgy érzem ha igazán szép lennék megszűnne a gátlásaim és önbizalom hiányom nagy része
A boldogság nem külső dolgok függvénye hanem egyfajta mentalitás. Csúnya ember lehet még boldogabb is mint egy szép, mert nemcsak a külső az egyetlen dolog ami megkönnyítheti az életet illetve másképp gondolkozhat, például nem a külsejéhez köti az értékét.
A külső ugyanolyan erény mint a gazdagság, tehetség, népszerűség, egészség, hírnév stb. Hazugság azt állítani, hogy ezek a dolgok nem számítanak, mert megkönnyítik az életet de ugyanakkor mindegyiknek megvan a maga hátránya is. Ami áldásnak tűnik az egyben átok is lehet attól függően hogy az adott ember hogyan kezeli a dolgokat. Sajnos az egyik ilyen nagy hátrány az irigység és a vele járó magány. Például tegyük fel hogy extrémen intelligens vagy ami jó dolognak tűnik de emiatt nem ért meg, nem fogad el a környezeted és nagyon nehezen találsz hozzád hasonló embert.
De ez csak egy példa a hátrányokra, mindenki csak az előnyöket látja általában.
Az élet igazságtalan igazából mindenkivel, igazán boldog ember abból lesz aki el tudja engedni amit nem kapott meg az élettől.
Sok olyat ismerek aki nagyon jól néz de nagyon rosszindulatúak vele a férfiak és nem erősítik meg benne. Szerencsére elhiszik magukról anélkül is hogy vonzók, de kíváncsi lennék hogy akkor te meg a hozzád hasonlók mit tennének? Belül kéne valamin változtatni.
Honnan veszed hogy nem vagyok?
Rám sokan mondták már, hogy nagyon szép vagyok, de én belül soha nem vagyok megelégedve magammal, gyerekkorom óta komplexusaim vannak és emiatt nem is vagyok olyan laza, boldog ember. Sokat vivodom azzal, hogy jobban érezzem magam. Ha férfiak megbamulnak, nem is hiszem el, hogy engem néznek. Szerintem a jó kisugarzasnak semmi köze nincs a szépséghez, én inkább azt választanám , minthogy szép legyek.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!