Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem értenek az emberek...

Bernadett199504 kérdése:

Miért nem értenek az emberek a szép szóból ?

Figyelt kérdés
Adott két barátnőm. Az egyik meghívott engemet és a férjemet egy egri utazásra 3 napra. Együtt mentünk volna barátnőm is és mi is. Le kellett mondjam a lehetőséget ,mert a párom dolgozik és nem tudunk elmenni. Továbbra is az erősködést kapom a barátnőmtől ,hogy valahogy oldjuk meg. Másik ilyen nagyokos párom kollégája meghívott bennünket a keresztelőjükre. Nem is ismerem őket ,azt se tudom kinek a keresztelőjére megyek. Oda meg én nem szeretnék menni,lesz vagy 30 ember rajtunk kívül. Kolléga se ért a szóból. Megbolondulok.
2020. jún. 30. 06:44
 1/6 anonim válasza:
87%
Manapság mindenki azt érzi az ő dolga fontos, és minden más másodlagos. Ezért nehéz szépen nemet mondani.
2020. jún. 30. 07:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Mind a kettő embernek elmondtam szépen ,hogy miért nem. Csak erősödnek. Ha meg határozottan lépek fel akkor én vagyok a bunkó
2020. jún. 30. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Próbáljatok meg menni mindenhova, 1x él az ember, meg jó tartani a kapcsolatokat.

Én mára ilyen apró hisztik miatt vesztettem el egy rakás embert.

Örülnék, ha hívnának valahová.

2020. jún. 30. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

A második szerintem nem olyan eset, mint az első. Ráérnétek, el tudnátok menni, de te nem akarsz, mert nem ismered őket. Párod ismeri őket. Közelebbről? Neki lenne kedve menni? Ha igen, akkor ne hisztizz, hanem menj vele.

Az elsőnél meg lakonikus egyszerűséggel meg kell mondani, hogy párod nem kapott szabadnapot, így nem tudtok menni. Minden más csak magyarázkodás lenne.

2020. jún. 30. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Egy-két ember olyan érzéketlen, mint a tök. Nekik meg kell mondani egyenesen, nem köntörfalazni. Csak így értik meg.
2020. jún. 30. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egyikőtöknek sincsen kedve menni ,akkor ne menjetek. Én megértem miről beszélsz. Én nagyon magambaforduló vagyok, ennek ellenére valami miatt sokan kedvelnek, és vannak barátaim. Én is kedvelem őket, de nagyon rosszul esik, hogy nem értenek meg. Nem akarok több napos utakra elmenni, nem az én világom.
2020. júl. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!