Hogyan lehet feldolgozni, ha mindenkiben csalódsz?
Nem határozható meg, az emberek megváltozhatnak hirtelen is és akiben egykor legjobban megbíztál, pont benne kell csalódnod.
Ez nem azt jelenti, hogy senkiben sem lehet, vagy érdemes megbízni, mert úgy is rossz élni. A bizalom esetén a határvonal megtalálása is nehéz.
Hasonló. Hosszú hónapokig ragaszkodtam valakihez, aki nem csak bántott -nem fizikailag-, hanem folyamatosan rólam beszélt a hátam mögött mindenkinek, csak negatívan.
Pár hónapja elengedtem, nem kommunikálunk, és "kijózanodtam".
Mindketten hibásak voltunk, így egy percig sem őt hibáztatom viszont örülök, hogy nincs mellettem, és ennek így kellett lennie, nem volt egészséges a kapcsolatunk.
Hidd el, te is jobban jártál, mert jobb hamarabb túl esni rajta.
Kérdező: tanuld meg a mai világot kezelni. Ne akard magad senkire ráerőltetni. Légy vidám, élvezd, ha szabad vagy. Ne légy, őszinte, azt nem szeretik ma az emberek, és smúzolj sokat. Tele leszel "barátokkal", ott pedig majd a sors hozza, kit engedsz közelebb magadhoz.
Kb ennyi a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!