Hogyan lehet sértest feldolgozni?
Óriási sértés feldolgozására lenne szükségem. A személy kioktatott majd teljesen letiltott és törölt is az ismerősei közül (rokon!), így reagálni nem tudok, és megvédeni sem magam, mert fűnek-fának terjeszti a rólam alkotott kényszerképzeteit. Ki akar közösíteni és jól megy neki.
Ezt kéne elfelejtenem.
Miért a facebook az élet központja?
Aki pedig úgy hisz el valamit (bármit), hogy "igaz, mert a facebookon láttam", nnna kb abban a pillanatban megszakítok vele minden kapcsolatot, mert túl buta ahhoz, hogy élvezhesse a társaságomat.
Felejtsd el őket, és a FB-t is. Személyes kapcsolatokra törekedj, hidd el jobban jársz. A virtuális puszik és ölelések nem érnek negyedannyit sem, mint egy személyes találkozó.
Sajat uzenofalra:
Kedves Ismeroseim!
A minap szovaltasba kerultem x-el, ez es ez miatt. Sajnos valaszt nem varva, tiltott es ez altal ismerosok sem vagyunk tobbe. Igy lehetosegem sincs arra, hogy valaszoljak az engem ert alaptalan tamadasra (itt ki kellene fejteni, hogy mi tortent valojaban). Sajnos itt nyilvanosan kell kozze tennem a valosagot, hiszen amit az illeto csinal, az nem mas mint rosszindulatu mocskolodas. Minden ermenek ket oldala van, sajnos kenytelen vagyok itt kifejteni a sajatom, reven, hogy x fura kapcsolatban all az igazsaggal...Ugyanakkor szeretnem tudatni az ismeroseimmel, hogy a jovoben minden ilyen jellegu tamadasra reagalni fogok es sajnos kenytelen leszek jogi utra terelni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!