Aki nem képes az igazságtalanságot feldolgozni annak kár volt megszületnie?
Nem.
Az élet valóban nem igazságos, azt el kell fogadnia. Viszont ha más emberek nem igazságosak vele, akkor meg kell tanulnia kiállni magáért.
Azt en sem tulom feldolgozni hogy pl nekem miert kell ugyanazert vért izzadnom, ami másnak meg az ölébe esik ugy, hogy nem is akarta.
Ettöl még nem bánom hogy megszülettem. Nàlam nincs összefüggés a kettö között.
2
Nincs gondom a magamért való kiállással. Gyakran emiatt kialakult egy nagy vita, esetleg elmérgesedett veszekedés de igazából nem érzem magam jobban tőle, csak a veszekedés miatti kellemetlen tapasztalattal maradok és úgyanúgy nem tudom feldolgozni, hogy az igazságtalanság ennyire része a mindennapoknak.
3
Engem is hasonló dolgok zavarnak.
Leginkább a preferenciális bánásmód amiben egyesek részesülnek anélkül, hogy bármit tettek volna érte, pusztán származás, esetleg genetikai adottságok miatt és a hátrányosan megkülönböztető bánásmód ugyancsak származás, faji, nemzetiségi hovatartozás, genetika, illetve vagyoni helyzet miatt. Gyakran dühös vagyok, hogy az emberek hogy lehetnek ennyire felszínesek, ostobák, előítéletesek és rosszindulatúak.
Egy bizonyos magas fokú önismeret felett az ember már nem rágódik ilyeneken.
Az önismeret pedig fejleszthető.
6
Nem teljesen tiszta számomra, hogy mi az összefüggés. Írnál egy példát?
Bro
Egy recept van erre a k*rva életre:
A "leszarom" tabletta
"Nem teljesen tiszta számomra, hogy mi az összefüggés. Írnál egy példát?"
Az hogy felfogod és elfogadod hogy a világ természeténél fogva soha a büdös életben nem fog a te tetszésed szerint működni, és ha ezen képes vagy túllépni, akkor egy boldogabb ember lehetsz.
9
Igen, csak a gond ott van, hogy ez sajnos önfeladással járna, ugyanis egyik legfontosabb érték az én értékrendemben az igazságosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!