Most komolyan ez végett nem áll szóba velem? Mégis mit tehetnék? 18/f
Egy haveromról van egy videóm, ahol eléggé részeg állapotban énekel.
Megmondta hogy ne küldjem el senkinek sem azt a videót, de én hülye fejemmel elküldtem egy barátnőnknek, aki viszont írt neki röhögve hogy milyen jó hangja van.
Másnap reggel mentünk haza, haver rákérdezett hogy miért küldtem el valakinek, amikor ő azt kérte hogy ne küldjem el. Én letagadtam hogy nem küldtem el.
Erre ő azt mondta, hogy ha azt mondtam volna hogy "ne haragudj, elküldtem xy-nak" akkor azt mondta volna hogy jólvan, bszni rá... de így hogy a szemébe hazudtam most már haragszik, és nem akar velem beszélni. Azóta nem is ír vissza, teljesen ignorál
Biztos szarul esett neki😅
Ha nem is az h elkuldted, a hazugság mindenkeppen szarul eshetett.
Személyesen talalkozz vele, es mond h sajnalod, h hazudtal
Miért kell hülyeségeket irkálni? Nem is ismeritek a kérdezőt, páran szerintem itt alapjáraton nem vagytok százasak ilyen kommentekkel... elég furcsán működhetsz, ha ez neked örömet, igazság és értelemérzetet ad. El kellett volna egy atyai kéz a háznál, tisztelettel tudnál maradni egy anonim oldalon is. Figyeld csak hogy meg leszel sértődve!!!!!! Pedig még finoman is írtam. :S tisztelet annak az egy-kettő kivételnek.
Kedves Kérdező. Nekem is van ilyen ismerősöm akit részben amiatt ignorálok, mert letagadja még a csillagot is az égről. Az ilyen embereken nem lehet eligazodni, értelmetlen a velük való kapcsolat, mert egy torzított képet alkotnak magukról és a világról amiben élnek.
Szerintem az is rosszul eshetett neki hogy elküldted a videót, próbálta volna rendbehozni, de a bizalomból csak egy van. Ha az megtörik, sosem lesz ugyanolyan mint előtte. Lehet majd meg fog a szituval békülni, amit elsősorban úgy tudok elképzelni, hogy időt hagysz neki, és bizonyítasz, úgy hogy te magad sem veszed észre.... hátha. Most kajtatni utána szerintem csak ront a helyzeten, legalábbis nálam rontott.
Kedves 15:31-es,
Én egy tettet értékeltem önmagában. A tettek minőségét nem befolyásolja, hogy ki követte el. A szellentés az asztalnál akkor is udvariatlanság ha én csinálom, meg akkor is az, ha az angol királynő csinálja.
A kérdésből nem derül ki, hogy videón szereplő az a csillagokat is letagadja. Arról van szó, hogy volt egy estéje, amellyel kapcsolatban nem szeretné ha mindenki tudná hogyan viselkedett. Szerintem mindenkinek vannak ilyen pillanatai, csak nem mindenkiről készül videó. Ez nem hazugság, csak utólagos szégyenérzet. Szerinted jobb lenne, ha mindenkinek minden kellemetlennek megélt pillanatáról tudna mindenki? Köztük a tiédről is.
18:21-re:
"Én egy tettet értékeltem önmagában."
Én meg csak egy-egy kommentet értékeltem önmagában. Nem tudom melyik volt a tiéd, azt nem lett volna rossz megírni, de nekem itt sok hozzászólás sokkal inkább a kérdezőre irányult, minthogy szabadon az ilyen tettre. Lehet szépen is fogalmazni, nem ilyen alpárian amelyet néhány hozzászólásban látok.
És látod hogy rosszul esik neked is?! Figyeljünk már arra, hogy hogyan fogalmazunk. ;)
Saját esetről beszéltem, nem a kérdezőt illettem kellemetlen szavakkal, "a nekem is van (már csak volt) ilyen ismerősöm" alatt azt értettem, hogy volt olyan ismerősöm, akivel részben a hazudozásai miatt szakítottam meg a kapcsolatot. Egy szóval nem írtam bele a kérdezőt vagy a barátját, de ne zavarjon.
Utána picit összemostad a barátjával a sztorit, annyira nem is értem mit szerettél volna...
A lényeg, hogy ne illessünk már kellemetlen szavakkal idegen embereket, nem azért van ez az oldal!!!!
Én elhiszem, hogy tiktokon ez szokás lett, de ide ne hozzuk át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!