Hogy tudnék beszélgetést kezdeményezni?
Figyelt kérdés
eléggé zárkózott vagyok és ezen próbálnék változtatni azzal, hogy új emberek felé nyílok, de, akármennyire is furán hangozhat, nem nagyon tudom hogyan kellene. esetleg valami tanácsot valaki tudna adni? ^^"2021. jan. 23. 15:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem először neten próbálkozz. Aztán próbálkozz videóhívásban, vagy csak sima hívásban végül pedig próbálkozz találkozgatni.
Amúgy nálam is ez a helyzet 😅
Valóságban nehezen megy a mások felé nyílás. Csak neten megy..
2/3 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nekem még neten is nagyon nehezen megy. ^^"
mondjuk nem annyira brutális, mint élőben, de attól még így is elég nehéz. ^^"
2021. jan. 23. 16:28
3/3 anonim válasza:
Nem kell nyitnod mások felé egyből. Csak kezdj el beszélgetni neten, alakulgat majd, szépen lassan kinyitódsz. Megtanulsz "beszélgetni"(chatelni) másokkal, ami nem olyan nehéz és hosszú idő mint aminek tűnhet. Ha ez megy akkor szerintem élőben is próbálkozhatsz, nem lesz olyan bonyolult. Csak arra gondolj, ha sok más embernek megy neked miért ne?:)
sok sikert! Bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!