Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy tanácsot kérnék tőletek!...

Egy tanácsot kérnék tőletek! Minél több komment van annál jobb! Szóval segítetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel csak szórakoztam pedig szerelmes voltam belé

És eltelt pár hónap én elkezdtem vele búnkozni ő visza búnkozot és úgy érzem ,hogy meg változot a kapcsolatunk szertném újból ,hogy a barátom lenne

pedig kedves volt es még szóba is ált velem ezzek útám is de én ezt a

bunkózásommal hálaltam meg

De mit írjak neki ,hogy tiszta vizet öntsük a pohárba?? nem akarok tőle semmit mert barátja van...de ezt meg szertném vele beszélni..ti milyen szöveget írnátok a helyemben ?? Nekem csak hülyeségek jutnak eszembe

Vajon érdekelné az írományom?

2021. jan. 22. 22:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Áhh igazán nincs mit :))
2021. jan. 23. 01:23
 32/34 anonim ***** válasza:
Hagyd az egészet.
2021. jan. 23. 13:11
 33/34 A kérdező kommentje:
Jo oke mar annyira nem is rugozok rajta
2021. jan. 23. 22:56
 34/34 anonim ***** válasza:

"én elkezdtem vele búnkozni ő visza búnkozot és úgy érzem ,hogy meg változot a kapcsolatunk "-írod.

Na, most komolyan ! Ezek után mit vártál? Azt, hogy elárasszon benneteket az idill?

Infantilizmus a köbön.

2021. febr. 6. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!