Egy tanácsot kérnék tőletek! Minél több komment van annál jobb! Szóval segítetek?
Van egy lány akivel csak szórakoztam pedig szerelmes voltam belé
És eltelt pár hónap én elkezdtem vele búnkozni ő visza búnkozot és úgy érzem ,hogy meg változot a kapcsolatunk szertném újból ,hogy a barátom lenne
pedig kedves volt es még szóba is ált velem ezzek útám is de én ezt a
bunkózásommal hálaltam meg
De mit írjak neki ,hogy tiszta vizet öntsük a pohárba?? nem akarok tőle semmit mert barátja van...de ezt meg szertném vele beszélni..ti milyen szöveget írnátok a helyemben ?? Nekem csak hülyeségek jutnak eszembe
Vajon érdekelné az írományom?
Szia!
Rég beszéltünk már! Bocsánatot szeretnék kérni, amiért ilyen bunkó voltam veled legutóbb. Csak szerettem volna ezt veled megbeszélni, mert bűntudatom van miatta.
- Kb. ezt
De mit írjak ? Ez a szoveg jó:
Szia ..... azt vettem eszre hogy a viszonyunk már nem olyan jó..mint régebben pár honapja
Lehet ,hogy csak be beszelem magamnak (EZ A BESZELGETÉS KÖZTUNK MARAD ? )
Meg sertetelek valamivel ??
Engem ez télnyleg érdekel mert jól érzem hogy meg sértetelek valmivel ?!
Nem azt mondom ,hogy barátok voltunk de jó osztály társ kapcsolat volt köztünk szentem...de igaz ,hogy már nm vagyunk osztály társak..de szerteném ha megint jó lenne kettonk kozot a kapcsolat szóval érted 😅 ?
Kicsit hosszú lett tudom de remelem h eljutál idáig..figyi tudom jól h nm vok a szived csucske es azt is tudom hogy fura h igy rád irok a semmiből
De ezt meg szerteném beszelni veled 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!