Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért akarhatott megölelni?

Miért akarhatott megölelni?

Figyelt kérdés

Egyik barátommal beszélgettem. Mondtam, hogy mennyire magányos vagyok, hiányzik a családom, mert anyukámmal összevesztünk, egy éve nem is beszélünk, mamámmal, papámmal is alig találkozok a vírus óta, nem is tudom mikor öleltem meg őket utoljára, barátom nincs, és annyira hiányzik a szeretet, az ölelés. Erre fel azt mondja, hogy ő megölel, ha akarom. Őszintén jól esett volna, hogy valakitől csak egy baráti ölelést kapjak, de nem gondoltam helyesnek, mert ő komoly kapcsolatban van, és féltem ezzel átlépjük a baráti viszonyt.

Szerintetek tényleg csak barátságból, vígasztalásból akart megölelni? Vagy esetleg többet érezne? Ti hogy reagáltatok volna?

L/24

2021. jan. 22. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ölelés belefér. Én is szívesen örülnék egy ölelésnek bármelyik lány barátomtól és emiatt nem éreznék még többet.

16/f

2021. jan. 22. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen belefér. Baráti kapcsolat alapja az ölelés.

Ha meg többet érezne, a saját lelkiismeretével kell elszámoljon.

2021. jan. 22. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
KeK én nem is kérdeztem volna. Alapból leányzó nemű barátokkal minden tala esetén megy az öleli.
2021. jan. 23. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!