Mit akarhatott vajon a kolléganőm?
Figyelt kérdés
Mai nap mentem ebédelni, és a kolléganőm is jött (van már párja). Az etkezoben kiválasztottam számomra egy tetszőleges helyet, üres volt az étkező. Pont szembe ült velem, nem tudom miért. Pedig az egész étkező tök üres volt. A párja pedig várta vissza munkába. Furcsa volt az egész. Amúgy nem tetszik.2020. júl. 16. 13:23
2/8 anonim válasza:
Mondjuk azert mert a kolleganod? :O nem egy full random ismeretlenrol van szo.
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy, mit akart, ha úgysem tetszik?
Jaaa, férfiak, minden potya p*nci jó, akkor is, ha nem tetszik...
5/8 A kérdező kommentje:
4-es nem éppen, nálam nem így működnek a dolgok.
Úgy látom megint sikerült belelátnom valami démonit egy tök átlagos hétköznapi szituba.
Fasza gyerekek. Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 16. 16:40
6/8 anonim válasza:
Nem akart egyedül enni.
Párja alatt azt érted hogy akivel együtt szokott mindig enni? Vagy a munkahelyről már felszedett valakit és ő a párja? Minden esetre valószínű a párja nem ért rá, de én rákérdeztem volna és akkor most tudnád.
7/8 anonim válasza:
Inkább az lett volna fura, ha nem a közeledbe ül. Kollégák vagytok, és a legtöbb ember nem szeret egyedül enni. Ebbe nem kell belelátnod semmit, ha nem volt más ráutaló magatartás (pl. nem illegette magát, nem próbált flörtölni, stb.)
8/8 anonim válasza:
Van aki jobban szeret társaságban lenni,enni, közben pedig beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!