Tulajdonképpen mit akarhatott? Lányok?
Kb. 1 éve történt, hogy egy alsóbb évfolyamra járó (az alatti amelyre én jártam) lány elkezdett hirtelen furcsán viselkedni amikor a közelében voltam. Buszmegállóban egyszer ez odáig eljutott hogy konkrétan elfordult és nem tudom minek nevezzem, de boldogság és visítozás meg minden volt... Nem tudom mire vélni... Többször amikor elmentem előtte egy "Szia" hallatszódott csak az a baj hogy utólag állt össze hogy ez nekem szólhatott... (én hülye). Utána csak annyi történt hogy amikor láttuk egymást a folyosón szemkontaktus. A csaj amúgy teljesen rendes, igényes fajta volt. A végén kiváncsi is lettem, csak iskolát váltott (nem tudom miért) és többé nem láttam csak 1-2 alkalommal buszon. Fél éve kb. ráírtam Messengeren, mert egy barátom segített kinyomozni a nevét. Szépen rendesen leírtam neki a fentieket, és megkérdeztem, hogy mit szeretett volna? De ő azzal válaszolt, hogy "Ne haragudj, de azt sem tudom egy hete mit csináltam, nemhogy 1 éve" (vagy amikor ez volt).
Lehet megbántottam? Bűntudatom van emiatt, és igazából ha az a helyzet hogy bejöhettem neki (aminek persze örülnék) akkor pedig szeretnék ezzel foglalkozni mert elkezdett érdekelni, és talán szerelmessé is tett.
Lányok, főként titeket kérdezlek: Lenne értelme megint ráírni valamivel, esetleg ez a hajó elúszott? Egyáltalán mi volt ez részéről?
Ha akart volna tőled valamit, akkor nem így válaszolt volna leveledre. Hanem örült volna hogy írsz.
Ez meg olyan lerázós szövegnek tűnik, úgyhogy szerintem benéztél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!