Hogy vegyem rá magam?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, akivel évekkel ezelőtt kis középsulis korunkban egy elég gyerekes dolgon összevesztünk és nem is rendeztük. Kis dolog de ráment a barátságunk. Azóta sem találtam olyan lelki társat mint ő volt és hiányzik. Rákerestem az interneten láttam hogy van egy kis baráti köre akikkel szemmel láthatóan jól érzi magát. Ahogy látom őket valahogy azt érzem hogy szerintem már rám nem gondol, jól elvan velük és hogy szánalmas lenne ha visszakönyörögném magam az életébe. Emiatt akárhányszor megfordul a fejemben hogy felkeressem nem megy. Mit tegyek?2021. jan. 19. 23:17
1/1 anonim válasza:
Szerintem írj neki, semmit nem veszíthetsz vele. Biztosan nem reagálna rosszul ha ráírnál. Csak nyersz a dologgal,ráírsz lehet hogy megbeszéltek egy találkát és megpróbáljátok feléleszteni a barátságot, vagy ha úgy érzed már nem olyan, és nem is lehet olyan mint volt akkor legalább tudod hogy megpróbáltad, és nincs rossz érzesed miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!