Mik okán halt(ak) el nagyon jó barátságotok?
Figyelt kérdés
Kezdem: gyereke lett
Azt is írjátok le lécci hogy hány évesek voltatok amikor az a valami történt
2020. nov. 25. 11:01
1/19 anonim válasza:
Amikor valamelyikünk változni kezdett. Ilyenkor törvényszerű az eltávolodás, ha a másik nem ugyanazon irányba változik.
2/19 anonim válasza:
Nagyon jó barátságok nem halnak el....
3/19 anonim válasza:
Ha elhalt, sosem volt igazi. Az természetes, h ha vkinek gyereke lesz, onnantól az az első, de nem ok a barátság végének mert pl. egy jó barát olyankor inkább besegít, mintsem lelép.
4/19 anonim válasza:
Exem állította, hogy az egyik barátom meglopta. Az exnek hittem a hülye lilaköd miatt. Pedig a barátságunk arany korában, 14-23 éves korukig elválaszthatatlanok voltunk a barátommal. Most,6-7 év után talán kezd helyreállni a barátság.
5/19 anonim válasza:
megváltoznak, más irányba tart az életük, messze költöznek egymástól és idővel elhal a dolog, ilyesmik
az utolsó velem is megtörtént, a gimis legjobb barátnőmmel másik városba mentünk egyetemre és eleinte még tartottuk a kapcsolatot, de aztán egyre ritkábban beszélgettünk, mert mindkettőnknek sok volt a dolga, a személyes találkozó se nagyon jött össze és idővel már nem volt olyan, mint régen
onnantól pedig már nem sok idő kellett, mire végül már nem kerestük egymást
6/19 anonim válasza:
Bunkó lett a párommal, folyamatosan bántotta, de előttem leplezte. 10 éves barátság volt.
7/19 anonim válasza:
Kölcsönkert nem adta meg es inkabb leépitett hogy ne kérjem többet
8/19 anonim válasza:
Belépett egy mlm rendszerű üzletbe és onnantól minden beszélgetésünk erről szólt az ő részéről. Soha meg nem kérdezte, hogy vagyok, csak a hittérítő dumája. Beleuntam és leépítettem.
9/19 anonim válasza:
Bekattant, és én már nem tudtam többet tenni érte. A végén majdnem rámentem lelkileg, ha hagyom.
10/19 A kérdező kommentje:
9 kifejted?
2020. nov. 25. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!