Hol lehet igazi, akár "minden nap találkozós" barátságot létrehozni, kialakítani?
Nekem régen, fiatal koromban (főleg suliból) elég sok barátom volt (10-20 fő), akikkel szinte minden nap találkoztunk, és hétvégente házibulikat tartottunk. De már vagy 10-15 éve nem is hallottam felőlük, nem találkoztam velük. Sokuk kiment külföldre dolgozni, élni.., vagy (némelyikük) inkább a "munkát és családot" választották. Mostanában viszont nagyon hiányzik egy ilyen baráti kör, és egy legjobb barát.
Szerintetek mit tegyek, hol keressek hasonló társaságot?
A szórakozóhelyeken nincsenek ilyen társaságok, ott nem találtam ilyet. De valahonnan, valahogy mindenképp szertnék ilyesmit. Mit tegyek? Mit tehetek? Hol keressek? Budapesti vagyok, de barátot, barátnőt bárhonnan szívesen fogadok!
Szerintem felnott korban ez mar nem nagyon lehetseges, esetleg kiveteles esetekben.
Mert eleve, egy atlag felnott hetfotol-pentekig dolgozik, tegyuk fel 9-6ig, akkor meg nem beszeltunk az otthoni teendokrol, mint fozes, vagy takaritas /mosas stb (ez nem mindennap, de akar csak heti 2-3szor is), szerinted kinek lesz kedve,ideje es energiaja talalkozni barattal csak ugy, es ezt MINDEN nap?
Egyaltalan nem realis. Es most meg egy atlag szingli eleterol beszelunk, aki pl egyedul el, nincs haziallata (kutyasetaltatas megint egy extra pl), nincs partnere, akivel munka utan szinten egyutt lenne.
Szerintem normalis korulmenyek kozott nem nagyon van olyan ember, aki napi szinten tud erre-arra menni baratokkal, meg a hetveget is osszehozni egy kulon szervezes.
Max valami munkanelkuli, es egyedulallo emberrol tudok elkepzelni ilyet, akinek annyi az ideje, mint a szemet, es halalra unja magat otthon egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!