Ellenkező nemű barát mellének markolása ölelkezés közben?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom egy lány. A kapcsolat lehetőségét egyszer visszaztasította. Reakciói szerint nem vonzódik hozzám testileg. Mégis, van hogy együtt alszunk és nem zavarja ha ölelkezés közben megfogom a mellét ruhán kívül. (nem azért, hogy kikezdjek vele, de ha félre érti sem lenne gond) Hogy is van ez, lányok? Mit jelent hogy engedni? Ti mit engednétek a legjobb barátotoknak? (19F, 18N)2020. nov. 23. 15:00
11/19 anonim válasza:
Annyira gáz, hogy így lealacsonyítod magad... nőként írom.
12/19 anonim válasza:
5 Pont, hogy baromira nem jössz be neki, de ennyit még megenged, hogy ne sértődj meg és hogy továbbra is nyald a seggét. De nyugodtan áltasd magad baromságokkal, sokra mész vele :D
13/19 anonim válasza:
Nekem ez alapban felfoghatatlan.
Egész életemben voltak ellenkező nemű barátaim, de nem feküdtünk össze ölelkezve és nem fogdostunk mellet/farkat vagy egyéb, a nemiséghez tartozó testrészt.
14/19 anonim válasza:
Igen szerintem is játszik. Illetve élvezi hogy tetszik valakinek. Össze jönni sose fog veled. Én hagynám a helyedben de te dolgod.
15/19 A kérdező kommentje:
Legjobb barátok vagyunk, kicsit sem átlagos a kapcsolatunk. A szexet kivéve ugyan azt csináljuk mint egy kapcsolatban.
2020. nov. 23. 18:12
16/19 anonim válasza:
Nincs ló jó a szamár is+ azért nincs szex ,mert egy " szűz k*rva" jó neki a tipi tapi, majd huzogatod egy darabig
17/19 anonim válasza:
Jól van, látom olyan mélyen van a fejed a seggedben hogy nem véleményért jöttél hanem önigazolásért. További jó recskázást és álmodozást arról, ami nem fog megtörténni :D
19/19 anonim válasza:
Sajnos te tipikus barátzónás srác vagy. Te csak lelki támasz vagy,tapizol,de a lábait másnak fogja széttenni.Hidd el, amint képbe kerül vki, a cici markolászásnak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!