Ölelkezés után miért nem tart szemkontaktust?
Figyelt kérdés
Mindig megöleljük egymást egyik nő ismerősömmel valahányszor találkozunk. Én szemkontaktus akarok létesíteni amikor elengedjük egymást, viszont ő lefelé néz. Mit jelent ez a testbeszéd?2019. nov. 16. 12:52
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki és az ölelés után zavarban van
2/8 anonim válasza:
Férfi vagy? Mert szerintem zavarban van vagy alapból nem szereti az ölelést, és roppant kényelmetlenül érzi magát. Lehet, hogy inkább hanyagolnám a továbbiakban a hosszú ölelést.
3/8 anonim válasza:
Mert az élet nem egy film. Vagy érzi, hogy te így perverzkednél, és szabadulna.
4/8 anonim válasza:
En is mindig lefelé nézek,mert zavarban vagyok, de ez attól is függ,hogy ki ölel meg.
5/8 A kérdező kommentje:
Az esetek többségében ő kezdeményezi az ölelést. Legutoljára pedig megkérdezte, hogy “Nincs ölelés?” mivel majdnem búcsúzás ideje volt és azt gondolta, hogy elmarad.
2019. nov. 16. 13:38
6/8 anonim válasza:
...és lágy háttérzene sincs, valamint hosszú, illatos fürtjei sem lebegnek a szélben?
7/8 anonim válasza:
Legközelebb megfigyelem, hogy hova nézek ölelés után!:)
Mivel én csak olyanokkal ölelkezem, akiket nagyon szeretek, így tuti, hogy nem vagyok zavarban.
Ha belegondolok, az ölelést nálunk általában puszi követ, jobbról-balról.
8/8 anonim válasza:
Ó, akkor totál szerelmes beléd, csak téged akar, rólad álmodik. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!