Jó barátnők voltunk régen de nincs kedvem babázni járni?
Bárelyik barátnőmnek lesz babája, mind szeretné hogy menjek nézzem meg, játszak vele.. csak akörül forog minden..
Nem vagyok az a babázós fajta és inkább nem is jarok át hozzájuk és ezt a munkára fogom.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha nektek lenne babátok de egy barátotok nem szereti a babákat akkor az mennyire zavarna titeket?
Ja a tied sem :D
meg a gyerekedé sem.
Szoval remélem àment
Anyuka vagyok, és teljes mértékben megértem, hogy valakinek nem szíve csücske a gyerek, és emiatt már nem szimpatizál velem. Nekem is más életem lett, kialakult az új kör.
Nekem inkább az a bajom, ha valaki eljön hozzánk, a babáról akar csak beszélgetni, pedig hiába terelem a régi beszédtémákhoz, a gyerekteleneknek ez egy új dolog, és mindent tudni akarnak. De engem fáraszt, hogy így is 0/24-ben vele vagyok, a barátaimmal másról is szeretnék beszélgetni.
Volt egy baráti korunk. A tobbiek eléggé szeretik a babákat, egymásét is. 2nek mar van, 1nek pedig hamarosan lesz.
Nekem nincs es nem is akarok. Kicsit kívülallónak kehdem magam erezni, es tudom, hogy nincs rám szükségük mert egymás tarsaságában ugyan azokkal a problémákkal, oromokkel elvannak.
Én hiába próbálok, nem tudok többé velük úgy el lenni mint korábban...
Nem tudom így jólérezni.
Tisztában vagyok vele.
A kerdes arra iranyult, hogy ha valamire hivatkozva a hivasukat visszautasítom? Akkor az (ha ti lennetek a helyükbe) sértő/ zavaró lenne e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!