Jó barátnők voltunk régen de nincs kedvem babázni járni?
Bárelyik barátnőmnek lesz babája, mind szeretné hogy menjek nézzem meg, játszak vele.. csak akörül forog minden..
Nem vagyok az a babázós fajta és inkább nem is jarok át hozzájuk és ezt a munkára fogom.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha nektek lenne babátok de egy barátotok nem szereti a babákat akkor az mennyire zavarna titeket?
"ahogy nött a kicsi es elkezdett kakilni a pelenkaba"
Mert egy újszülött baba szerinted mit alkot a pelenkába? Csillámport?
Nem ilyen kontextusban ertettem!
Akkor atfogalmazva: 3 évesen amikor a szobàban kezdett kakilni,..
*szoval volt egy olyan nap amikor.
Ilyen kontextusban ertettem a dolgot.
Mellesleg voltam szitter is,nem hat meg egy babapelenka csere
Hanem az kép ugy akkor ott a szobàban ez az anyai "drukkolàs"egy kakihoz, meg hogy erre felhivja a figyelmem, es nem viszi ki mosdoba sem, az ugy gyomorforgato volt amblokk.
25# En a macskamnak is konyorgok amikor nem xarik ket napig hogy konyorgom ne legyen semmi bajod, ne kelljen orvoshoz vinni. :D Majd ha meg van a kaki, oromtamcot lejtek a hazban a macskaval, es megdicserem milyen ugyeset kakilt. Most ezzel nem tudom mi a baj. En meg a paromtol is megkerdem vece utan hogy “jo volt szivem?”
O meg drukkol nekem mikor egy tejes kaja utan 2 oraig ulok a vecen.
De en nem csaladtag vagyok hanem egy vendég!
Ha hozzam jönne vki en nem elötte sz.ratnàm a gyerekem az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!