Jó barátnők voltunk régen de nincs kedvem babázni járni?
Bárelyik barátnőmnek lesz babája, mind szeretné hogy menjek nézzem meg, játszak vele.. csak akörül forog minden..
Nem vagyok az a babázós fajta és inkább nem is jarok át hozzájuk és ezt a munkára fogom.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha nektek lenne babátok de egy barátotok nem szereti a babákat akkor az mennyire zavarna titeket?
Nem abba szólok bele,hogy hogy érzi jól magát, hanem abba,hogy engem akkor hagyjon ki belőle, ne erőltesse rám. Én a szabadidőmben kikapcsolódni szeretek a barátaimmal, ezt-azt csinálni, azt pedig nem akarnám hallgatni, hogy mennyire keveset alszik, meg jön a foga, meg ilyenek. Nem érdekel“
Azert azt hozza tennem hogy a te esetedben maximum haverokrol van szo, nem igaz baratokrol. Engem sem erdekelnek a gyerekek annyira meg, de a szeretteimert azt a par alkalmat kibirom. Akarmikor szivesen atmegyek a baratnomhoz ha egyedul erzi magat a babaval, ha sok neki az elso par honap, es mindig meghallgatom. Szerencsere masrol is tudunk beszelgetni kozben, elmegyünk setalni is. Ilyen az amikor a barotodnam gyereke lesz. Nekem fontosak azok a dolgok is amik a barataimnak fontosak. Ha te ennyire nem tudod ezt elfogadni, ne tekintsd ot a baratodnak, mert te nem vagy barat.
"Nekem fontosak azok a dolgok is amik a barataimnak fontosak."
Ezen logika mentén visszafelé is kéne,hogy működjön. Neki se legyen fontos a jelenlétemben az,ami nekem nem fontos.
8: szerintem a barátság attól barátság, hogy akkor is megmarad, ha a körülmények megváltoznak: az egy fél megnyeri a lottó vagy éppen hajléktalanná válik, beteg lesz, elköltözik, megházasodik, gyereke születik, válik.
Vagy akkor is így viszonyulnál a barátnődhöz, ha pl súlyos beteg lenne vagy a szüleit gyászolná?
“Ezen logika mentén visszafelé is kéne,hogy működjön. Neki se legyen fontos a jelenlétemben az,ami nekem nem fontos.“
Szoval ne vallaljon gyereket, vagy baxxa ki az ablakon mert neked nem tetszik ez? Ket lehetoseg van. Vagy egy egyszeru balfas^ vagy, vagy siman rossz barat, esetleg egyaltalan nem bagy barat.
12, ez meg is van jó esetben.
Nekem is van babás barátnőm, amíg pici volt, meglátogattuk, volt olyab tali, ami arról szólt, hogy hozta a kicsit. Mert nyilván nem vágja a kukába.
De a kicsi más másfél éves, vannak "nagyis napjai", és már talizunk gyerek nélkül. Mert neki is fontos, hogy barátokkal legyen gyerek nélkül, de eddig nem voltak adottak a körülmények.
En szivesen babàztam mindig. Olyan "nagynak"is ereztem magam olyankor hogy egy igazi baba van a kezemben stb.
Enge az àbránditott ki mikor ahogy nött a kicsi es elkezdett kakilni a pelenkaba kb 3 évesen en nem is lattam volna de anyuja felhivta rá a figyelmem hogy most kakàl es neki allt biztatni a gyereket hogy nyomjad. Es mindezt a szobàban.
Majdnem behànytam.
Azota is undorodom a gyerekétöl már.a ddig meg elvoltam önfeledten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!