Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetséges, hogy ezért gondolo...

Lehetséges, hogy ezért gondolok rá állandóan?

Figyelt kérdés
Van egy régi barátnőm (én fiú vagyok). Volt egy időszak mikor én láttam benne a nőt, de mivel akkoriban barátja volt ezért nem is próbálkoztam. Szerelmes azért nem voltam. Ő erről nem tud. Ő csak haverként tekintett rám. Legjobb tudomásom szerint. De mindenképp szimpatikus voltam neki. Ez már 6 éve volt. Azóta nem is találkoztunk. Kb másfél hete hazudtam neki egy olyan dologban, ami teljesen más megvilágításba helyezi a "kapcsolatunkat" (Nem szeretném leírni, hogy mi volt ez.) A lényeg, hogy azóta sokszor gondolok rá. Ma éjjel pl vele is álmodtam. Ilyen még nem volt. Nem lehet, hogy ez az egész azért van, mert valahol legbellül zavar, hogy becsaptam?
2020. nov. 9. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
De igen, valószínű, foglalkoztatja az agyadat a háttérben. Nem félsz tőle, hogy valamilyen módon kiderül, hogy nem mondtál igazat?
2020. nov. 9. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, ettől nem félek. Nem valószínű, hogy valaha megtudja.
2020. nov. 9. 21:43
 3/3 anonim válasza:
100%
Mindig légy egyenes! Minden kapcsolatnak az őszinte beszélgetés az alapja. Minden a bizalomra épül, ha tényleg jó baratok vagytok, akkor nem fog haragudni rád emiatt!
2020. nov. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!