Azok válaszoljanak, akik tiltani szoktak embereket Facebookon, Instán. Miért tiltottad le a másikat és hány ember van neked letiltva körülbelül?
Speciel én egy időben anyámat is letiltottam, mert folyton belekötött, hogy miket osztok meg.
Törölni ritkán szoktam, de pont nemrég megtettem.
Volt pár, aki csak azért jelölt be, mert látták, hogy közös hobbi (bicikli) van, vagy ismernek olyan bicajost, akit én is -viszont én nem ismerem őket.
Ez -néha kicsit ciki, mert ha csoportban megyünk, lehet, hogy -beszélgetek is velük, de nem tudom a teljes nevüket, s az is, hogy mondjuk kétévente egyszer találkozom velük...
Blokkoltam egy pasast, aki belém volt esve 20 éve, s folyton üzengetett.
A követést én is olyanoknál állítottam le, akik naponta kirakták a reggelit, vacsorát, a délutáni kávét...
Ja, meg egy párt, az illető rámhajtott, hármasban szoktunk a káveszünetekben üldögélni, aztán kiderült,hogy a másik csajra is hajtott - őt könnyebb volt felszedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!