Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azok válaszoljanak, akik...

Azok válaszoljanak, akik tiltani szoktak embereket Facebookon, Instán. Miért tiltottad le a másikat és hány ember van neked letiltva körülbelül?

Figyelt kérdés

2020. okt. 29. 22:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Peldaul ha orok-harag van, azt akarom, a kommentjeim, uzeneteim is eltunjenek. Meg az ovei is. Innentol fogva semmi harag nincs bennem, nem juttatja eszembe semmi.

Szakitas utan a masiknak meg is lehet mondani, hogy letiltom, mert a tovabblepesen nem segit, hogy barmikor nezegethetem, vagy ezt a kisertest kell legyozni.

2020. okt. 29. 23:31
 12/23 October15 ***** válasza:

Baromi ritkán szoktam. Az egyik egy lány elmebeteg anyja volt akivel hát pont azért beszéltem mert az elmeroggyant anyja miatt teljesen kész volt szegény csaj... 1x megpróbáltam megértetni őfenségével [aki amúgy ráadásul a gyermekvédelem területén melózik mint random hivatalnok... ő se hallott még önkritikáról meg az irónia fogalmáról sem..], hogy amit csinál az marhára nem a lánya megvédése hanem az érzelmi megnyomorítása. Miután belevertem x órát és csak még hülyébb lett repült a tiltás.

A másik még baromi régen volt mikor még letezett az MSN 7.1 vagy vmi hasonló verzió számú darabja. A kiscsaj úgy gondolta, hogy arra hogy aznap volt nagyapám temetése tökéletes válasz lesz az, hogy jó nekem mert neki meg suliba kellett mennie... hát ő sem jutott tovább. :D

Amire háklis vagyok az ha teli szrják baromságokkal a feddem.. olyankor mute és társai de tiltani nem nagyon szoktam embereket, legrosszabb esetben is törlöm az ismerősök közül. Ezt amúgy is időnként elvégzem mert minek legyen ott ha nincs vele semmi dolgom.

2020. okt. 29. 23:58
 13/23 anonim ***** válasza:
33%
Csak egy valaki. Belezúgtam, de nem akart tőlem semmit igazán, de elengedni se. Nem tudtam rajta túllépni, főleg hogy képesek voltunk virágnyelven Fb megosztásokkal is társalogni időnként. Jobbnak láttam ezt a lehetőséget elvágni. Így maradt az, hogy tiltom. Kamu profilról időnként megnézem, de ez így már nem gáz. Az volt a gáz, hogy mindig vártam az üzenetét. Így, hogy már nem lát és nem tud üzenni, önmagában az, hogy időnként ránézek, túlélhető.
2020. okt. 30. 02:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Instára évente kétszer lépek be, nem is tudom minek van.

Facebook-on a spameket szoktam tiltani. Benne vagyok 1-2 nemzetközi csoportban és ha kommentelek egyet-egyet véletlenül, akkor után pár nap alatt kapok 1-2 kamu bombanő profiltól jelölést, ezekre megy egyből a visszautasítás és tiltás kivétel nélkül. De nem számolom hány ilyen van (azt se tudom hol keressem)

2020. okt. 30. 10:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Tiltani nem, de a követést egy időre leállítottam már olyanoknál, akik óránként posztolgattak mindenféle hülyeséget, meg minden reggel szép napot kívántak mindenkinek. Ezek jellemzően idősebbek.
2020. okt. 30. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Két ember van letiltva FB-n, a volt főnököm, és az egyik volt kollégám. A főnökasszony egy igazi pszichopata, nagyon-nagyon csúnyán váltunk el, nem szeretném, hogy az életben bármit is megtudjon rólam ezután. Nem én lennék az első, akivel még azután is szemétkedik, hogy már nem dolgozik neki.

A volt munkatárs meg a spiclije, nincs rá szükségem, hogy esetleg valamit jelentsen neki rólam.

Követést nagyon sokaknál leállítottam, de az más, attól még kapcsolatba tudunk lépni, ha akarunk. Ez nem feltétlenül azért van, mert nem bírom az illetőt, elég, ha túl gyakran posztol olyat, ami engem nem érdekel.

2020. okt. 30. 13:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon:

Akik használjak a 24 órás story alkalmazást, azoknál kikapcsolom, hogy lássam, miket tesznek ki (kb ahogy meglátom a képet ott, megy a némítás). Kifejezetten letiltva 22 ember van. Ők olyan srácok, akik nem fogták fel, hogy barátom van, nincs kedvem ismerkedni és hagyjanak békén.

Instagramon:

A tipik arcnélküli, 0 követős kamuprofilok, amik csak azért jöttek létre, hogy ugassanak a képeim alá valami trágárságot.

Amúgy ott nem tiltogatok nagyon senkit, mert nyilvános a profilom, simán megnézheti, ha csak rákeres a neten. Viszont az be van állítva, hogy üzenetet csak az írhat, akit én is követek.

2020. okt. 30. 14:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Facebook-on két fiút tiltottam le, az egyikük a közös ismerősöknél talált meg és alpári fogalmazással és helyesírással írogatni kezdett. Ha nem írtam vissza hamar, bombázott az üzenetekkel és eléggé agresszív stílusra váltott. Pár órán belül tiltottam.

A másik az egyik volt ovistársam volt. Kedves volt meg rendes egy ideig és egész jó volt beszélgetni vele, de egyszer csak nyomulóssá vált, és ő is állandóan írogatott érdekes hangvételben. Nagyon találkozni akart, de nem baráti szinten és nem tetszett neki a nemleges válasz.. Nála több idő, talán pár hét telt el a tiltásig.

Viszont rengeteg embert követtem már ki FB-n, mert egyszerűen sok volt belőlük. Ha majd egyszer több időm lesz, megint kikövetek párat, mert megint nem tetszik, amikkel tele van a FB.

2020. okt. 31. 12:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy bert letiltottam, mert a tipikus emberke volt, aki google fordítóval írt neked és, ha naiv vagy, pénzt szed ki belőled. Általában csak simán ignoralom őket, de ő elketdett folyamatosan hívni Instán így azonnal tiltottam.
2020. nov. 1. 12:51
 20/23 anonim ***** válasza:
9%
FB-n az összes volt osztály-és munkatárs pl azonnal tiltásra kerül, ahogy elmentem az adott intézményből, munkahelyről. Exem is tiltva volt. Végül töröltem a fenébe az egész faszbúkot. Hányingerem volt már tőle. Instán inkább művészeket és mémoldalakat követek, ismerősöm kb 2 van ott fenn, de nem beszélünk már rég óta. Ja FB-n még az összes távolabbi (tehát nem konkrétan anyám és apám) családtag tiltva volt.
2020. nov. 1. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!