Vaterázni szeretnék. Megoldható? (Olyan ember/emberek válaszoljanak, akik teljesen tisztában vannak a vatera használatában)
Teljesen tisztában vagyok a Vaterás szabályokkal - 9 éve Vaterázom. Semmiképpen nem javaslom, hogy apukád számlájáról utalj a Vaterára, ugyanis mindenkinek a saját nevében, saját számlájáról kell utalnia. ha apukád számlájáról utalsz, az csalás és amint rájön a Vatera, azonnal kizár.
Azt javaslom, menj be az OTP-be, nyiss egy lakossági számlát és arról utalj. Ennek van valami akadálya?
Első vagyok, lemaradt:
Bankkártyát nem muszáj csináltatni, lehet csak simán lakossági folyószámlád - akkor nem kell éves kártyadíjat fizetni.
Még egy fontos kérdés. Azt írod:
"Na ekkor töröltem a regisztrációmat."
Te nem tudod törölni a regisztrációdat, csak a Vatera tudja törölni a Te kérésedre. Fontos kérdés, hogy Te kérted, vagy a Vatera tiltott ki?
Na itt vagyok.
Bocs, csak összeomlott a gépem és elment, amit írtam.
De közben eszembe jutott, hogy lehet, nem lesz jó a net-számla, mert ahhoz kell jövedelem is azt hiszem. Ezért írtam, hogy jó lenne bemenni az OTP-be és ott nyitni, mert akkor tudnak segíteni, melyik az, amihez nem kell jövedelem, de mégis van hozzá netbank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!