Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Buta ember, tehet feljelentést...

Buta ember, tehet feljelentést az alábbiak miatt? Illetve, hogy tudnám befogatni a száját végre?

Figyelt kérdés

A Vatera piacterén vásárolt tőlem a delikvens egy készüléket. Levelezések után már 4 lett belőle.

Átutalta az összeget, én meg is rendeltem a termékeket.

A bökkenő annyi, hogy egyenlőre még nem ír ki semmit a nyomkövetőszám. Viszont 100% hogy a termékek úton vannak.

Én hiába mondom bármi folyamatosan fenyeget, hogy feljelent. :D Ilyen hülyeségek miatt tehet bármit, vagy kiröhögik, mert türelmetlen? Nincs valami amivel visszavághatnék, hogy ne keserítse meg az életemet?

2014. jún. 18. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
elutalta a pénzt és semmi jel nem mutat arra hogy úton lenne a csomagja. megszívhatod, pláne ha nem túl törvényes úton kereskedsz
2014. jún. 18. 14:04
 2/13 A kérdező kommentje:

Pár nap és ki fogja írni a szám, hogy voálá postán vannak a készülékek.

Mellesleg ő is megszívná, mert a piactéren kívüli megállapodás jogellenes.

2014. jún. 18. 14:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy pedig vagy egy millió leprintelt képet kapott és elérhetőségeket. Simán csak iszonyú buta az ember és egész nap fenyeget....
2014. jún. 18. 14:06
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
de te jobban megszívod. tehát nincs úton a csomag. ciki
2014. jún. 18. 14:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Olyan kib*szott okosak vagytok. :) Úton van. Hidd el elég régóta keresek már így pénzt. Mindenki megkapta a cuccait.... Rengeteg pozitív értékelésem van, csak ez az egy drága ember idióta.
2014. jún. 18. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Tehát azt mondod, hogy te feladtad a csomagot, ő viszont nem látja a számát és ezért téged hibáztat? Röhögd ki és szard le. Max kapsz tőle negatív értékelést és akkor mi van?

Nem fog tudni tenni semmit sem, max kiröhögik. Komolyabb összegű vásárlásoknál is nehéz rávenni bárkit, hogy foglalkozzanak az üggyel.

2014. jún. 18. 14:37
 7/13 A kérdező kommentje:

Pontosan ez a helyzet. Köszönöm szépen a válaszodat !

Egyszerűen kiborít ezzel a folytonos fenyegetőzéssel.

Minden segítséget megadok neki, tájékoztatom azonnal, ha történik valami, de majdnem minden nap eljátssza, hogy feljelent és megkeres. Az ég világon semmi oka rá, nagyon buta szegény. :/

Elég keményen oda mondom nő létemre, ha valami nem tetszik, de egy feljelentéssel való fenyegetőzéstől azért én is kicsit megrezzenek, még így ok nélkül is. :D

2014. jún. 18. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
1000 ilyen elmebeteg van. Nagyon sokáig csináltam énis ezt a fajta eladást. Gondolom külföldi oldalról rendeled, nem azonnal írják ki a ragszámot (néha sajnos meg sem adnak), egyékbént számlát print>>> és kussoljon! Persze ne idegesítettek soha akik először kérdeződködnek de az 50. fenyegető levél után eléggé irritáló. Megadtál szállítási határidőt? Pl 30 nap stb mert rendeled blabla? Mert ha igen akkor addig nem tud semmit csinálni. Ha fl is jelent ott van neked a számla hogy megrendelted. Nyilván online történt vagy paypal vagy egyéb szolgáltató által. A paypal egyébként hivatalos számlát is kiállít.
2014. jún. 19. 14:25
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Legyél kedves írd ki a vaterás felhasználónevedet, hogy véletlenül se vegyek semmit tőled. Felnyalod a pénzt, de garanciát nem kap tőled az ember arra hogy jön a termék max annyit hogy: úton van(állítólag) csak ki kell várni.
2014. jún. 19. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Kiírtad a termékadatlapra, hogy mennyi időbe telik a postázás? Ha nem, akkor jogos a vevőd felháborodása. Én is vettem már vaterán külföldről rendelt cuccot, de az eladó mindig tisztességesen kiírta, hogy csak az üsse le az árut, aki ki tudja várni a 3-4 hét szállítási időt.
2014. jún. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!