Buta ember, tehet feljelentést az alábbiak miatt? Illetve, hogy tudnám befogatni a száját végre?
A Vatera piacterén vásárolt tőlem a delikvens egy készüléket. Levelezések után már 4 lett belőle.
Átutalta az összeget, én meg is rendeltem a termékeket.
A bökkenő annyi, hogy egyenlőre még nem ír ki semmit a nyomkövetőszám. Viszont 100% hogy a termékek úton vannak.
Én hiába mondom bármi folyamatosan fenyeget, hogy feljelent. :D Ilyen hülyeségek miatt tehet bármit, vagy kiröhögik, mert türelmetlen? Nincs valami amivel visszavághatnék, hogy ne keserítse meg az életemet?
Pár nap és ki fogja írni a szám, hogy voálá postán vannak a készülékek.
Mellesleg ő is megszívná, mert a piactéren kívüli megállapodás jogellenes.
Tehát azt mondod, hogy te feladtad a csomagot, ő viszont nem látja a számát és ezért téged hibáztat? Röhögd ki és szard le. Max kapsz tőle negatív értékelést és akkor mi van?
Nem fog tudni tenni semmit sem, max kiröhögik. Komolyabb összegű vásárlásoknál is nehéz rávenni bárkit, hogy foglalkozzanak az üggyel.
Pontosan ez a helyzet. Köszönöm szépen a válaszodat !
Egyszerűen kiborít ezzel a folytonos fenyegetőzéssel.
Minden segítséget megadok neki, tájékoztatom azonnal, ha történik valami, de majdnem minden nap eljátssza, hogy feljelent és megkeres. Az ég világon semmi oka rá, nagyon buta szegény. :/
Elég keményen oda mondom nő létemre, ha valami nem tetszik, de egy feljelentéssel való fenyegetőzéstől azért én is kicsit megrezzenek, még így ok nélkül is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!