Buta ember, tehet feljelentést az alábbiak miatt? Illetve, hogy tudnám befogatni a száját végre?
Figyelt kérdés
A Vatera piacterén vásárolt tőlem a delikvens egy készüléket. Levelezések után már 4 lett belőle.
Átutalta az összeget, én meg is rendeltem a termékeket.
A bökkenő annyi, hogy egyenlőre még nem ír ki semmit a nyomkövetőszám. Viszont 100% hogy a termékek úton vannak.
Én hiába mondom bármi folyamatosan fenyeget, hogy feljelent. :D Ilyen hülyeségek miatt tehet bármit, vagy kiröhögik, mert türelmetlen? Nincs valami amivel visszavághatnék, hogy ne keserítse meg az életemet?
2014. jún. 18. 13:46
11/13 anonim válasza:
Olyan terméket hirdettél, ami a hirdetés időpontjában nem volt még a birtokodban. Ez végül is nem tilos. De ha bármilyen ok miatt nem kapja meg rövid időn belül, pláne, hogy utalta is az árát. És nem buta, várja azt, amit kifizetett. Nem a száját kell befogatni, hanem teljesíteni a kérését.
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok, ha bármilyen ok miatt nem kapja meg kellő időben az árut, jogosan reklamál.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, de itt ilyesmiről szó sem volt...
Már pár nap után fenyegetőzött, mert a nyomkövetőszám még nem írt ki semmit.
Azóta megoldódott az ügy, már meg is kapta a holmikat.
2014. jún. 30. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!