3-as barátság szétesni kezdett. Mitől?
Egy 3-as barátság tagja vagyok. 3 éve vagyunk együtt, így hárman. Sokan mondják, hogy a 3-as barátságok nem sülnek el jól, és barátnőimmel rácáfoltunk 2 évig. sülve főve együtt voltunk, nem volt olyan, hogy valakit kihagytunk volna bármiből is. Aztán ebben az évben minden megváltozott. Mindig 1 ember kimaradt valamiből, pontosan ki többször azt nem tudom, de olyan érzésem van, hogy ez így már nem nagyon jó. Imádom őket, de amikor x bunkó velem y vagy beszáll vagy nem. és ez így van minden varriációnál. y és én mar rajöttünk,hogy ez igy nem jó, ugyhogy ha 2 ember a csapatból veszekszik y és én nem szólunk bele. viszonmt x egyszer vagy agyon csesztet vagy ölelget. Nincs vele nagy bajom, de azért kicsit bánta dolog, hogy mi a triász így elcsesztük:/
Azt tudni kell, hogy 1 évig csak én és x voltunk aztán jött y és ez most tart majdnem 3 éve. Mind az x-et és mind az y-t kedvelem, de amikor együtt vagyunk, akkor 50% vita / 50% nyugalom.
Mit gondoltok ez mitől van?
miert szerinted ez nem barátság?
vlaszokra vagyok kivancsi bocsi de tenyleg. nem akarok bunkó lenni, itt is meg lehet találni. de mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!