Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt velem, mit...

Miért csinálja ezt velem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár éve ismerjük egymást, kollégák vagyunk. Febuár óta egyre többet beszélgettünk interneten keresztül, majd az utóbbi időben szinte minden nap , szinte egész nap. Viszont, el követtünk egy nagy hibát, érzéseket tápláltunk egymás felé. Ami nem volt jó ötlet. Elcsattant egy csók is, utána viszont mondtuk, hogy zárjuk le, engedjük el, maradjunk barátok. Mondta, hogy fontos vagyok számára , ő nekem is szintén. Voltak köztünk viták, nem is kicsik , de mindig sikerült megbeszélni.

Utóbbi időben , ha beszélünk Messengeren, valamikor ő ír, valamikor én. Viszont , olyan érzésem van, mintha erőltetni akarja, vagy valami gondja van, de nem jövök rá , hogy mi és hogy mit csináljak. ( Csak én kérdezek, hangulat jelek sincsenek nálak, válaszol, és ennyi ) . Ennek a barátságnak vége, vagy pedig idő kell mindenhez? Mit csináljak? Ha megkérdezem tőle, hogy mi a gond, egyből felháborodik , meg mondja, hogy nincs semmi gond sem. Egyszerűen nem tudom, mit csináljak.

Azt mondta, ő már le zárta azt amit, viszont van olyan érzésem, hogy szerintem nem, csak nem meri megmondani, mintha távolságot tartana. Munkahelyen szintén furcsán viselkedik.

Semmi sem olyan, mint régen volt, mikor beszélgettünk, mikor kezdtük. Hogy legyen olyan mint régen, vagy nem tudom már.

2020. okt. 6. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne erőltesd ezt a barátságot. Nem kell haragban lenni se, de ha egyoldalú a dolog vagy van valami sérelem pl a részéről akkor nincs értelme írogatni egymásnak. Maradjatok kollégák. Amúgy igazából onnantól kezdve hogy elcsattant a csók ez már nem csak barátság. Ki mondta először hogy ne legyen több?
2020. okt. 6. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
ő, utána én is.
2020. okt. 6. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha én nem írok neki,akkor nem tetszik neki. Viszont, akkor ő ír . Egyszerűen ezért nem tudom .
2020. okt. 6. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztos ő se tudja,mit akar.Kellemetlen,zavaros.

Keress valakit,aki tudja,mit akar,vagyis biztos abban,hogy téged akar.

2020. okt. 16. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Azóta is ír, érdeklődik, szinte minden nap. Mindig ír. Egyszerűen nem tudom már.
2020. okt. 19. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk mi jár a fejében. De ha terhes a társasága akkor munka után ne beszélgess vele. Mond meg hogy nem érsz rá. Hogy miért? Mert mozizol, barátokkal vagy, gyerekre vigyázol stb. Ha nem lehet sértődés nélkül megoldani akkor akkor nem lehet. Esélyes de ne érdekeljen. Ez neked már terhes. Ne írj neki és kész. Kivéve ha élvezed hogy csörög utánad a nyála. Nem mondom hogy te ilyen vagy, de ilyeneket is láttam. Mindennek van határa.
2020. okt. 19. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
*csorog
2020. okt. 19. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!