Páromnak nincsenek barátai, ezért én is leépítettem a kapcsolatot az enyémekkel. Mit csináljak?
Párom barátai szétszéledtek az országban, személyesen nagyon ritkán találkoznak, új kapcsolatokat nem sikerült kötnie. Eléggé magának való, az én társaságomba annyira nem érezte jól magát amikor vittem (vagy csak bebeszélem magamnak, ezért egy idő után nem jött velem). Viszont sajnáltam, hogy nincs kivel kimozdulnia, ezért én is lemondtam minden programot, most viszont úgy érzem, hogy depresszióba estem, ha hívnak sincs kedvem menni, teljesen magamba fordultam. Van valami ötletetek?
Köszi előre is. :)
Lehet, hogy a párodnak nehéz ismerkednie, barátkoznia. Javasolhatnád neki, hogy keressen magának valami elfoglaltságot, amiben örömét leli. Pl edzés, sütés, kötögetés, színezés stb. Ezeket mind lehet egyedül csinálni. :)
Te meg nyugodtan térj vissza a barátaidhoz, mert ez így nagyon nem jó, hogy depressziós lettél emiatt. Az is lehet, hogy a kedvesed nem is érzékeli/nem tudja mitől lehet rossz kedved.
Szerintem beszéld meg vele, hogy nagyon szereted őt, de neked szükséged van a barátaidra, hiányoznak neked. Ha szeret a barátnőd, ezt el fogja fogadni, és nem lesz ebből semmi gond, hisz amíg te a barátaiddal lógsz, addig ő pl elimádkozik 3 rózsafüzért, süt egy tortát vagy mit tudom én, mihez lesz kedve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!