Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tegyem szóvá vagy csináljak...

Tegyem szóvá vagy csináljak úgy mintha észre se vettem volna, hogy nem jelölt vissza facen?

Figyelt kérdés
Beszélgettek valakivel már több mint egy éve. Egy olyan oldalon találkoztunk amit egyikünk se szívesen reklámozna, hogy oda járt. Egy ideje már átszoktunk a facebookra de nem jelöltük egymást csak messengeren írunk, napi szinten, aztán tegnap felvetődött, hogy kölcsönösen kutattunk a másik után aztán, hogy ez könnyebb legyen én bejelöltem tegnap de nem igazolt vissza. Én tovább beszélgettem vele mintha semmi se történt volna de közben meg érdekel miért nem jelölhetett vissza, mert amiket eddig mesélt abból az jött le hogy másoknak, akiket szintén azon az oldalon ismert meg, kiadta a telefonszámát meg Facebookon is vissza jelölte őket.

2020. szept. 29. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben megkerdezheted. De ne szamonkeron.
2020. szept. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!