Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez egy jogos kifogás?

Szerintetek ez egy jogos kifogás?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom kicsit megbántott. A bocsánatkérése is elég gúnyosra sikeredett. A baj az volt a kudarcom mindenkinek elmondta csak nekem nem szólt róla (új suliba kerültünk a bementei méréseim nem lettek túl fényesek). Azóta még ő van megsértődve rám, nagyon megalázóan beszél rólam, és őszintén nem is hajlandó velem megbeszélni a dolgot, állítólag azért mert èn haragtartó vagyok meg már megutáltam őt. Ha fontos lenne neki a barátságunk szerintem az nem lenne kifogás, hogy én milyen vagyok hanem személyesen próbálná megbeszélni, de erre direkt nem keres. Akkor neki ezek alapján kb. semmitérő volt ez a majd 5 éves barátság?

17/L , 17/F

2020. szept. 13. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyanok akik a masik fajdalmàbol csinalnak statuszkerdest, és vigasz bocsanat helyett még azt vàrjàk, hogy a mèg a màsik pitizzen nekik.

Nem egy ilyen exem is volt. Ha vmit megakartam beszelni mert nekem problema kiforgattàk ugy hogy van behodolok, még én kérjwk elnézést, vagy még ö dob ki.

2020. szept. 13. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem tini korban az emberek rengeteget változnak. Lehet higy eleinte komolyan gondolta a barátságos veled, de ma már nyilván nme így gondolja. Ezt szerintem hagyd ennyiben. Amúgy meg nem lehet mi de kiből legjobb barát, haver maradhat ha esetleg később jóban lesztek és bocsánatot kér. De a bizalmadba mégegyszer nem fogadnám be.
2020. szept. 13. 13:56
 3/4 Kerdesekkel teli ***** válasza:
100%

Szerintem nem jogos, nincs ilyen "baratokra" szukseged, ne vedd korul magad mergezo emberekkel.🙂

Persze van, mikor en is viccelodom a barataim karan, de ez nalunk bele fer, mert mi ezt ugy csinaljuk, es csak akkor, hogy ha a masik is vevo ra, a te esetedben ez teljesen mas sztori.

2020. szept. 13. 14:28
 4/4 Makoto-chan válasza:
100%

Egyáltalán nem jogos. Minden kapcsolathoz két ember kell. Te akármennyire szeretnéd megbeszélni a dolgot és javítani a helyzeten, ha ő nem hajlandó meg is szakadhatsz nem fog semmi sem változni. Ha keresdted már azzal az indítékkal hogy megbeszéljétek a dolgot ő pedig ignorál akkor sajnos ennek ennyi...

Egy ilyen “barát” ha most úgy is érzed nem veszteség. Így több időd lesz olyan emberekkel foglalkozni akik tényleg megérdemlik. Öt év alatt gondolom sok szép emléked van róla, emlékezz azokra. Az emberek változnak és sajnos nem mindneki a jó irányba. Csak annyit tudsz tenni hogy elengeded.

Remélem ez segített legalább egy kicsit! :3

2020. szept. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!