Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez csak kifogás lehet vagy...

Ez csak kifogás lehet vagy már tényleg nincs kedve hozzám?

Figyelt kérdés

Nagyon összevesztünk az egykori fiú barátommal (én lány vagyok), habár ő bántott meg engem, és én szakítottam meg vele a kapcsolatot, már nagyon hiányzik, és utólag rájöttem,hogy kicsit túlreagáltam. A veszekedés után még magam alatt voltam, és nem akartam vele kibékülni, de amikor én üzentem,hogy ássuk el a csatabárdot, akkor semleges választ kaptam azzal, hogy már semmi nem lenne ugyanolyan. Azt hittem ekkor, hogy teljesen nem érdeklem, de most kiderült,hogy ugyanúgy bámul,kérdezősködik utánam, azaz mégsem hagyom hidegen. Szerintetek?

17/L

2017. aug. 26. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Határozottság lvl 9999. Hoztál egy döntést, hogy szakítasz vele. Jó okod volt rá, különben nem tetted volna meg. Miért nem tartasz ki a döntésed mellett?
2017. aug. 26. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak felindulásból mondtam.
2017. aug. 26. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az exednek igaza van.
2017. aug. 26. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
A büszkesége nem engedte, hogy azonnal visszafogadjon, de ha neki is hiányzol, akkor csak nyugodtan szólj hozzá, kerülj a közelébe, de ne nyomulósan, hanem csak lassan, rábízva a reakciót.
2017. aug. 26. 22:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy nem nyal nekem be. De ezt a hátam mögött.
2017. aug. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!