Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nő és nő között tényleg nincs...

Nő és nő között tényleg nincs igaz barátság?

Figyelt kérdés
Tegnap nálunk járt nővérem legjobb barátnője. Mondta, hogy babát vár. Nagyon örültek neki, az ágyon ugráltak, éljeneztek, nevetgéltek. Amikor a lány hazament, tesóm nagyon csúnyákat mondott rá. (Rohadt ribi meg ilyenek) Még régen kapott tőle egy kerámiakutyát, amit most úgy vágott földhöz, hogy letört a feje.
2020. szept. 5. 11:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hülye pitsák közt nincs.

Normális emberek közt - nemtől függetlenül - van. Ha egy pasi azt mondja, nincs, az olyan, mint mikor bántalmazó kapcsolatban el akar tiltani a családodtól, a gaslighting egy formája.

2020. szept. 5. 18:42
 22/23 anonim ***** válasza:
A testvéred egyértelműen irigy. Én alapvetően a felszínes ismerőseimre vagyok irigy, feldühít, ha nekik előbb vagy jobban sikerül valami, az életük jobb, mint az enyém és rettenet irigy leszek. De az igaz barátnőkkel együtt örülök ugyanúgy. Ha nagyon elhúznak mellettem, ami várható, akkor lehet, hogy visszafogom a találkákat velük is. Amúgy mondják, hogy ez sajnos Tipikus női tulajdonság, hogy mindenből hajlamosak vagyunk versenyt csinálni, és hogy egészen addig érezzük jól magunkat valaki társaságában, ameddig “hátrébb” tart mint mi. Nem véletlen, hogy mindig a csúnya barátnőt szokás “duplarandira” invitálni, nem a nálad szebbet, illetve aki elhúz melletted az életben, értsd jobb fizetés, karrier, férj, gyerekek, stb. Neked meg van mondjuk egy dupla műszakos gyári melód, túlsúlyod meg adósságod, szingli is vagy akkor érthetően nem keresed annak a társaságát aki ezt érezteti veled, hogy mekkora nyomorult életed van. Ami nem ilyen barátság, azt meg nagyon meg kell becsülni, mert hihetetlenül ritka.
2020. szept. 9. 10:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben ilyen, de sajnos tényleg sok a kétszintű ember. Én fiúval találkoztam, aki hasonlóan ócsàrolta a haverjait/lány barátait, nem is eggyel.
2020. szept. 14. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!