Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfi és nő között tényleg...

Férfi és nő között tényleg nincs barátság?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

De van.

Csak sokszor többet érez az egyik a másik iránt. Ám vannak azért.

2014. júl. 17. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Addig van, amíg egyikük nem kezd el többet érezni a másik iránt.
2014. júl. 17. 16:57
 3/12 A kérdező kommentje:
És törvényszerű, hogy az egyik többet érez idővel?
2014. júl. 17. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Egymillió ilyen kérdés volt már.

Aki nem tapasztalta meg, annak nincs, aki megtapasztalta annak van.

De a legjobb, ha mindketten a relationship anarchy-t nyomják, és akkor nincs belőle probléma.

2014. júl. 17. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Miért ne lehetne?

Évek óta van egy fiú barátom, aki az utóbbi 2-3 évben a legjobb barátom lett és egyikünk se akart többet. Van barátság, bár nem tudom ez mennyire ritka.

2014. júl. 17. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Persze hogy van! Ha csúnya a lány...
2014. júl. 17. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Egy ideig, de aztán mindig rosszra fordulnak a dolgok. (tisztelet a kivételnek)
2014. júl. 17. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem törvényszerű. Ugyanis ha két ember között kialakul egy bensőséges kapcsolat, akkor a felek számára egyre több tulajdonság, becsülendő érték derül ki a másik félről. Egy idő után ez természetesen vonzza a másikat, felfedez olyan dolgokat a másikban, amik nem voltak magától adódóak. A vonzás pedig időről időre átalakul szerelemmé.

Hiszen a legjobb barátok mindig ott vannak a másiknak, segítenek egymásnak, stb. Ha a fiúnak lesz barátnője, a legjobb barát megijed, hogy elveszíti. Kialakul benne egy ösztön, hogy a fiú az övé és nem akarja "odaadni" másnak. Majd beleszeretnek egymásba.

2014. júl. 17. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azok között létezik őszinte fiú-lány barátság, akik még keresik az igazi szerelmet. Nekem is volt fiú barátom 10 éven át és nem lett belőle több. Amióta párom van én nem akarok fiúkkal bensőséges kapcsolatot... 24L
2014. júl. 17. 17:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem most kb. 1 éve van férfi barátom. Nekem külsőre nem jön be, szerintem én sem neki. Bár 2 hónapja bepróbálkozott. /régóta nincs barátnője/. Hárítottam, mondván van barátom, akit szeretek, meg hogy ne rontsuk el a barátságot ezzel. Szerintem megkönnyebbült. Azóta is jó barátok vagyunk. Bízhatok benne és Ő is bennem.
2014. júl. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!