Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nő és nő között tényleg nincs...

Nő és nő között tényleg nincs igaz barátság?

Figyelt kérdés
Tegnap nálunk járt nővérem legjobb barátnője. Mondta, hogy babát vár. Nagyon örültek neki, az ágyon ugráltak, éljeneztek, nevetgéltek. Amikor a lány hazament, tesóm nagyon csúnyákat mondott rá. (Rohadt ribi meg ilyenek) Még régen kapott tőle egy kerámiakutyát, amit most úgy vágott földhöz, hogy letört a feje.
2020. szept. 5. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van benne valami. Nekem gimis barátnőm állandóan, szinte már feltűnően sokszor, hangoztatta, hogy milyen jó legjobb barátnők vagyunk. De mindeközben, ha bárminemű sikert értem el, gratulálni nem igazán sikerült neki, de a gunyoros mosoly, szinte mindig jelen volt.
2020. szept. 5. 12:36
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
Van egy film, nevezetesen "A szív bajnokai". Ott van egy jelenet, ahogyan a nők "szeretik" egymást.
2020. szept. 5. 12:42
 13/23 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ennek többek között az az oka, hogy a nőkön nagy a nyomás bizonyos szempontból a társadalom összehasonlítgatása miatt. Elvégre mit kap folyamatosan egy nő 20 éves kora felett a családtól meg ismerősöktől?

Nézd a Julinak már van barátja, vőlegénye, férje, neked mikor lesz? Nahát, a Juliék különköltöztek, most vettek lakást, már hába költöztek, ti mikor fogtok? Istenem, hát a Juli bezzeg férjhez ment, neki van már gyereke, családi élete, neked miért nincs?

A nőket folyamatosan arra kondícionálják, hogy az közöttük az értékesebb, akinek hamarabb van férje, gyereke, otthona, családja. És lássuk be, sok nő fel is vág ezekre a dolgokra, pláne a gyerekre. Emiatt idővel kialakulhat barátnők között is valamiféle versengés, ha nagyon nem egyszerre halad az életük.

2020. szept. 5. 12:58
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
Mi a héten ünnepeltük a legjobb barátnőmmel a 20 éves évfordulónkat. Gimi óta ő a legjobb barátnőm, a mai napig együtt sírunk, együtt nevetünk, és nagyon sok mindenben hatással vagyunk egymás életére.
2020. szept. 5. 13:00
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Van alapja a kérdésnek. Még a hideghábrú idején az Amerikai Titkosszolgálat készített egy felmérést. Nőktől kérdezték, hogy hogyan kínoznák meg a legjobb barátnőjüket, ha kiderülne, hogy lefeküdtek a pasijukkal. Később, az ott elhangzottakat alkalmazták Gvantánamón méghozzá nagy sikerrel. A dolog érdekessége, hogy egyetlen nő sem mondta azt, mivel a legjobb barátnője, nem kínozná meg.
2020. szept. 5. 13:08
 16/23 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Dehogynincs. Én az összes barátnőmet szeretem és nem irigykedem rájuk, a tesód egy kétszínű, irigy p-csa.
2020. szept. 5. 13:27
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Megvan a mai beszédtéma legjobb barátnőmmel. xd
2020. szept. 5. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Tipikus nők között szerintem nincs. Én pl fiúk között nőttem fel, velük jártam egyetemre, velük is dolgozom, így szinte csak azzal nem jövök ki, aki mindenáron utálni akar vagy irigy rám. Sok barátnőm van, ők is inkább a vagányabb, fiúsabb humorú, szókimondó fajta. A "rózsaszín" lányok szoktak tipikusan harcban állni a többi lánnyal. Náluk mindig megy a versengés minden szarral, főleg, ha még szinglik.
2020. szept. 5. 14:35
 19/23 Metionin ***** válasza:
38%
Én azt tapasztaltam, hogy nem az hogy nincs barátság, hanem sokkal felszínesebbek voltak mindig is a női barátaim és könnyen sértődtek meg, hamar elhagytak ha valamiben nem értettem egyet velük. Nekem nincs idegrendszerem az ilyen felkapom a vizet típusú emberekhez. Mindig hímnemű barátaim voltak többségben, ma is és egyedül ők vannak meg 8-10 éve. Tőlük nem igazán tapasztalok ilyesmiket mint amiket a barátnőkkel.
2020. szept. 5. 14:57
 20/23 anonim ***** válasza:
26%

Az kemény.

R u being retardált lenni?

2020. szept. 5. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!