Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nő és nő között tényleg nincs...

Nő és nő között tényleg nincs igaz barátság?

Figyelt kérdés
Tegnap nálunk járt nővérem legjobb barátnője. Mondta, hogy babát vár. Nagyon örültek neki, az ágyon ugráltak, éljeneztek, nevetgéltek. Amikor a lány hazament, tesóm nagyon csúnyákat mondott rá. (Rohadt ribi meg ilyenek) Még régen kapott tőle egy kerámiakutyát, amit most úgy vágott földhöz, hogy letört a feje.
2020. szept. 5. 11:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Az kemény 27f
2020. szept. 5. 11:26
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
A női barátság így néz ki...Jót nevettem az kérdésegden.
2020. szept. 5. 11:26
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Szóval a tesód irigy :D
2020. szept. 5. 11:27
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha legalább az egyik olyan, mint a nővéred, akkor nincs.
2020. szept. 5. 11:53
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

Sőt férfi - férfi barátság sincs, a női - férfi barátság meg egy mítosz. Egyáltalán barátság nem létezik a világon.

Amúgy milyen megnyomorított logika már az ha látsz egy rosszul működő barátságot, akkor a világ összes többi barátsága mind ilyen?😂😂 Ennyi ésszel hogy lehet túlélni ebben a rideg és kegyetlen világban? 😂😂

2020. szept. 5. 11:55
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon intelligens vagy, ha ez esett le neked ebből. Ha egy nő patkány, akkor az összes az....
2020. szept. 5. 12:03
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
A nővéred egy gyökér.
2020. szept. 5. 12:07
 8/23 anonim ***** válasza:
42%

A női barátságnak 3 szintje van:

- a felszínen imádják egymást, puszinyuszi, örökké tart és társai

- a második rétegben irigykednek egymásra és rivalizálnak, kibeszélik egymást

- legmélyebben pedig mégis szeretik egymást és jót akarnak a másiknak, ha bajba kerülnek, számíthatnak egymásra

2020. szept. 5. 12:20
 9/23 anonim ***** válasza:
69%
Egy ilyen eset miatt nem kell rögtön következtetéseket levonni és rögtön általánosítani..
2020. szept. 5. 12:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nyilvánvalóan személy függő. Viszont még engem is elgondolkodtatott a kérdés. Néhány éve mikor duci voltam elhatároztam, hogy le fogok fogyni. Barátnőim le akartak az egészről beszélni. "fogadd el magad" "majd jön valaki, aki így fog szeretni" "felesleges, így sincs veled baj" és társai. Miután sikerült lefogynom egyikük sem gratulált, vagy örült volna az örömömnek. Inkább csak húzták a szájukat, hogy ez már nem én vagyok, nem így szoktak meg. Másoktól vissza is hallottam, hogy le lettem k*rvázva a hátam mögött.:) Egy csoporttársam pedig közölte velem, hogy nem szívesen menne velem pl. strandra, buliba mert elvenném az önbizalmát.

A lányok többsége sajnos ilyen. Folyamatosan a másikkal hasonlítják össze magukat. Anyám mindig azt mondta, hogy ne barátkozzak lányokkal, mert mindegyik csak irigy és kárörvendő. Sajnos van benne valami.

2020. szept. 5. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!